Extreme Makeover – Home Edition România, la Pro TV

Pro TV aduce în România, din octombrie, formatul Extreme Makeover – Home Edition. Emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, în prime-time. Dacă, la prima vedere, te întrebi dacă vor fi difuzate emisiunile din SUA, ce au mai putut fi urmărite pe postul TLC, răspunsul e nu: protagoniştii vor fi români.

extreme-makeover-home-edition

Filmările pentru Extreme Makeover – Home Edition România abia acum încep. E un proiect la care încă se lucrează, urmînd să înceapă filmările săptămîna aceasta şi, totodată, să fie pus la punct şi site-ul emisiunii. În SUA, Extreme Makeover – Home Edition are ca partener şi sponsor principal lanţul de magazine Sears. Informaţiile despre sponsorul ediţiei româneşti nu sînt încă disponibile.

Ce este Extreme Makeover – Home Edition România?

Pentru cine nu a urmărit show-ul pe posturile din grupul Discovery, Extreme Makeover – Home Edition este un reality-show oarecum din aceeaşi categorie cu varianta modificată a “Serviţi, vă rog“, difuzată, în prezent, de Antena 1, sub numele “Poftiţi pe la noi!“, în parteneriat cu Dedeman (care, probabil, nu va avea de-a face, anul acesta, cu Pro TV).

Diferenţa dintre cele două formate este că, dacă show-ul de la Antena 1 alege pensiuni pe care să le renoveze, Extreme Makeover – Home Edition alege familii ale căror case sînt într-o stare deplorabilă şi care nu-şi permit să le renoveze. În ediţia americană, rezultatele sînt absolut spectaculoase.

În comunicatul de presă al Pro TV, se precizează, de altfel, că emisiunea “va aduce în faţă poveşti pline de emoţie ale unor familii care nu şi-ar putea permite să spere la o viaţă mai bună, care vor avea surpriza de a-şi vedea casele transformate într-un cămin de vis.

2 comentarii

  1. Cum as putea lua si eu legatura cu dumneavoastra sa pot apela in numele mamei mele sa o pot inscrie.daca sar putea as dori mai multe informatii.urmaresc de mult timp emisiunile si as dori sa pot schimba si eu un pic viata mamei mele care e bolnava.multumesc frumos. Si sper sa primesc un raspuns.