Fixul cu mobilul. Şi invers

Răcit bocnă, însă am reuşit să ajung şi eu, joi, la Palatul Telefoanelor, la întîlnirea cu Romtelecom. S-a mai scris pe bloguri despre asta, însă mă simt dator să scriu şi eu două-trei paragrafe.

În colaborare cu Cosmote, Romtelecom a lansat un soi de extra-opţiune (deh, sînt abonat Vodafone din 2003, vorbesc în termenii folosiţi de operatorul pe care îl folosesc) prin care orice abonat al său poate vorbi gratuit oricînd, gratis, cu pînă la patru abonaţi Cosmote şi viţeversa: cei patru abonaţi Cosmote pot vorbi gratuit cu abonatul Romtelecom în cauză.

Ideea este cît se poate de practică pentru clienţii casnici, mai ales dacă ne gîndim că poţi să-ţi suni copiii oricînd, fără să plăteşti nimic, la fel cum şi ei te pot suna în aceleaşi condiţii. Drăguţ ar fi fost ca opţiunea Fix-Mobil să poată fi activată şi pentru cartelele prepay, mai ales dacă vorbim de puştimea care nu are un loc de muncă. Deh, nu poţi să le ai pe toate.

Oricum, ca idee, opţiunea poate fi activată atît pentru clienţi noi, cît şi pentru cei existenţi. Şi încă o chestie: clienţii noi primesc şi un telefon mobil Nokia 6300 gratuit. Şi tot apropo de gratuitate, trebuie bine băgat la cap că, pentru a beneficia de ofertă, nu se cer bani, dar se cere prelungirea contractului cu Romtelecom sau Cosmote pentru doi ani. În cazul abonamentelor noi, contractele se semnează tot pe doi ani.

Per total, părerea mea este că merită să nu plăteşti nimic ca să vorbeşti 24/24 de pe fix pe mobil şi invers fără să plăteşti nimic. Detaliile ofertei pot fi văzute aici. Pentru întreaga prezentare, vezi site-ul AiUnFixCuMobilul.ro.

8 comentarii

 1. Da, Romtelecom-ul este “back in business” de cand a venit Ioanidis la conducere.
  Exista fix cu mobil si corporate si intr-adevar e important sa poti vorbi gratuit intre fixele si mobilele firmei !

 2. o mica corectie : vorbesti cu pina la 4 nr Cosmote, abonamente COSMOTE care aparţin aceleiaşi persoane (vezi http://www.romtelecom.ro/ro/persoane_fizice/servicii_voce/optiuni_de_voce/fix_mobil_nelimitat.html )

 3. Asa mi-au spus si mie cei de la reprezentanta Cosmote: toate abonamentele mobile si fix trebuie sa apartina aceleiasi persoane. In aceasta situatie, cui se mai adreseaza oferta (persoane fizice, clienti existenti).
  E doar o smekerie de marketing, iar tu ai cazut in plasa, atat timp cat o “recomanzi”. Sau poate te-ai ales si tu cu vre-o mocaciune de la ei ..

 4. @Petrica. Asa cum ti-am raspuns si pe un alt blog, din oferta companiei reiese clar ca nu trebuie sa fie acelasi titular la Romtelecom si Cosmote. Titularii pot fi diferiti.

  Toate bune,
  Ana Ghimpu
  PR Specialist

 5. asa racit bocna cum ai fost, ne-am bucurat ca ai venit joi la palat :) te mai asteptam si cu alte ocazii.

 6. daca am un abonament telecom trebuie sa fac altul?

 7. ca sa vorbesti gratis de pe fix pe mobil si invers trebuie sa ti faci abonament cosmote ?