Flanco, reduceri de weekend (mai ales la televizoare)

Nu ştiu cît de des se întîmplă, dar Flanco Refresh e o găselniţă simpatică. Se ia un weekend şi se aplică reduceri la o serie de produse. Am aruncat un ochi prin oferta valabilă pînă duminică, la electronice, şi am încropit o listă cu cîteva produse interesante şi cu reduceri cît mai mari, public două liste mai jos.

televizoare

Am ales să fac o listă cu televizoare după ce, alaltăieri, am văzut Samsungurile cu ecran curbat. Sincer, nu mi se pare o investiţie bună, în condiţiile în care ecranul nu e mat. Oriunde l-ai pune în casă, un ecran curbat şi lucios va produce reflexii peste reflexii. Eu am, acasă, un LG vechi, de prin 2008, care-şi face treaba, dar mă gîndeam să-mi iau un Sony Bravia după ce le-am văzut într-un magazin al companiei de printr-un mall. Nu e urgenţă, mai poate aştepta, dar mă mai uit, din cînd în cînd, pe oferte, visînd la ceva cu o diagonală mai mare.

Altfel, dacă vreţi să vă schimbaţi televizorul, oferta e mai mult decît generoasă, de la modele ieftine, pînă la modele scumpe, ce vin şi cu alte produse bonus. Din categoria “modele ieftine”:

  • TV Samsung cu diagonală de 80cm – 1.299 lei (reducere de 400 lei)
  • SMART TV Samsung 3D LED – 1.899 lei (reducere de 600 lei, bonus – un webcam  Samsung pentru TV-ul cumpărat)
  • SMART LED TV de la LG, 119 cm – 2.499 lei (reducere de 900 lei)

Din categoria “vreau să dau mai mulţi bani, dar nu ştiu pe ce”, există şi alte reduceri:

  • Samsung LED Smart TV 3D, 138 cm – 4.799 lei (reducere de 1.200 lei, webcam bonus)
  • Samsung LED Smart TV 3D, 116 cm – 5.499 lei (reducere de 1.800 lei, webcam)

Şi pentru că ziceam de ecran curbat, acesta este, un LED Smart TV, 163 cm, Ultra HD 4K, pe argintiu, la “doar” 12.999 lei (reducere de 2.000 lei). Se oferă ca bonus acelaşi webcam, dar şi o tabletă Galaxy Tab S.

Că tot vorbeam de tablete, Lenovo IdeaPad Yoga beneficiază de 300 lei reducere, disponibilă la preţul de 899 lei.

Restul de reduceri sînt disponibile aici.

(foto: Shutterstock)