fluturii nu se imbolnavesc de aviara

Gheorghe Flutur: Doar atita am furat... doar atita! Nimic in plus! :))Cum ai reactiona daca ai aflat ca, de fapt, in Romania n-a fost gripa aviara? Dar daca ai afla ca, de fapt, toata treaba cu aviara a fost o cacealma? Sau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a tocat 40 de milioane de euro de pomana, bani din care si-au luat si leii partile lor? Ca deh, asa-i in Romania, partea leului, nu? Pe unde s-au dus banii? Cica pe diverse contracte si comisioane, pe undeva pe la Tamiflu si pe la dezinfectie si tot asa, ca deh! bugetul de stat are de unde. Ce s-a intimplat? Cica buletinele de analiza, alea prin care se arata ca testele pentru aviara au iesit pozitive, nu-s de gasit. Ah, si inca ceva: acolo unde nu sint de gasit, sint secret de stat. Si cu cele peste un milion de pasari ucise in vara asta cum ramine? Simplu: ramine de vazut, poate-poate o invia vreuna.

Mi se pare numai mie, sau in poza asta parca zice: Doar atita am furat, nimci mai mult! Doar atita! Ce, e mult? Parol, n-am luat un sfant in plus!

3 comentarii

  1. Uau! Secretul lui Polichinelle! Zău că eşti amuzant uneori! (cam mult prea rar, da’ de! probabil altu’ mama nu mai face)

  2. Nu-mi spune că de abia acum ţi-a trecut prin cap chestia asta! Pe mine m-a şocat cât de repede se descopereau noi focare. Zilnic apăreau 6-10 noi focare.

    Să fie o minune că nimeni nu s-a îmbolnăvit? Chiar nimeni nu mâncat în acea perioadă maioneză făcută din ouă crude? Pisicile nu au ronţăit oase şi pieliţa găinilor? Toată lumea gătea atât de bine carnea de pui. Nimeni nu a cumpărat pui din fermele infestate?

    NU… în România nu se mănâncă pui, WTF!

  3. nu, altu’ mama nu mai face, ca e la menopauza :)) de muuuulti ani :p