fuck symantec!

Symantec sucks. BIG time! Cum mama dracu’, ma, sa dezactivezi si antivirus si firewall si idiotul de program sa continue sa iti blocheze programele? Ba mai mult, sa iti mai blocheze si calculatorul! Recomand cu caldura evitarea oricarui produs din seria Norton si a oricarui produs, in general, de la Symantec! Search and destroy!

11 comentarii

 1. eu ma inteleg foarte bine cu antivirusul lor…

 2. McAfee este mama si tata lor. De un an de cand l-am pus, nu am avut o data probleme. Ma gandesc serios sa iau o licenta, pentru ca se merita, pe bune

 3. In sfarsit cineva care e de accord cu mine ca produsele Symantec sunt de rahat.. eu am avut doar probleme cu ele.. si prefer AVG si daca e un calculator mai bun un Kaspersky e si mai bun… si McAfee e bun pentru zona Atlanticului nu pentru europa de est..

 4. io ti-am mai zis, da’ n-ai vrut sa auzi…
  un nod 32 de ce nu incerci? smooth criminal, ca sa zic asa :D

 5. Probabil ai dat peste vreo eroare… nav-ul meu (2005, ca ’06 e varza rau de tot) merge ok… cu ZA (zone alarm) firewall, dar cine stie… daca ai 06… da, poti sa-ti bagi ce vrei u in Symantec…

 6. ’06, ca a venit la pachet cu laptopul si cu winxp-ul. am licenta la nav si ma uit la ea. i-am dat o sansa, a ratat-o, adio :D. no more nav on my computer. symantec never ever!

 7. pentru ca nu folosesc antivirusi din principiu :)) pe asta l-am lasat ca il dezactivasem si nu ma deranja prea tare. dupa faza asta… ma mai gindesc :D
  pe de alta parte, am de mai bine de juma’ de an o licenta de bitdefender 9 home edition si ma uit la ea. as vinde-o, da’ n-o vrea nimeni.

 8. “as vinde-o, da’ n-o vrea nimeni.”
  si ce te miri? :D

 9. Ia cautati pe net un mp3 “symantec revolution” parca, pentru putin fun. Oh da, ce ma distrez.

 10. I hear you man. Symantec nu merita nici un efort. Personal, patriot fiind ;), ma multumesc cu un BitDefender care pana acum si-a facut datoria mai mult decat multumitor.

 11. intr-un mare final te-ai priuns si tu :d)