graham watson integrează românia. acum.

Ştire văzută pe site-ul Cotidianului. Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Graham Watson, fie nu ştie că România e membră UE, fie era beat cînd a declarat că scandalul demisiei lui Băsescu în cazul suspendării nu va afecta integrarea în UE. Uite ştire (de la Mediafax) şi, mai ales, probă de interes acordat României:

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Graham Watson, a declarat, azi, la Bucuresti, ca eventuala suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu nu ar periclita succesul integrarii europene a Romaniei. In legatura cu situatia politica din Romania, liderul ALDE a spus ca “toate tarile trec prin perioade dificile”. “Ceea ce se petrece in Romania este o consecinta logica a tensiunilor dintre presedinte si premier. S-a format un guvern fara PD si exista un proces in curs de suspendare a presedintelui despre care cred ca nu ar periclita succesul integrarii”, a declarat Watson. El a adaugat ca, de curind, a existat in Lituania un proces asemanator care insa nu a pus in pericol succesul acelei tari. “In fond, este un aspect de politica interna”, a mai spus Graham Watson. Graham Watson se afla la Bucuresti pentru a participa la reuniunea Biroului ALDE.

De profundis

1 comentariu

  1. a nu se confunda aderarea cu integrarea. dak de aderat am aderat si am fost primiti la 1 ian 2007, de integrat suntem abia la inceputul drumului…