Un telefon pentru soră-mea

Eu n-am reuşit niciodată performanţa de a-mi desperechea şosetele, n-am avut niciodată un monstru al şosetelor sub pat şi nu mi s-a întâmplat vreodată să pierd una singură. Nu ştiu cum reuşesc alţii, eu nu.

La fel, n-am reuşit niciodată să pierd – sau să-mi fie furat – un telefon, cum n-am reuşit, până acum, nici să sparg veun display. Am acelaşi telefon de patru ani (cred că a cam venit timpul să-l schimb, dar asta-i altă discuţie) şi a scăpat doar cu display-ul uşor patinat (că doar stă în buzunar) şi cu o ciobitură în aluminiul dintr-un colţ, că deh, uneori îl mai scapi.

Soră-mea, pe de altă parte, nu ştiu cum se descurcă cu pierdut şosetele, dar are un talent de a sparge display-urile telefoanelor. Acu’ vreo lună şi-un pic, mă-ntreba ce să-şi cumpere, că s-a mai dus unul.

Eu am renunţat acu’ vreo doi-trei ani să mai urmăresc noutăţile din zona Android, aşa că sunt complet pe dinafară când vine vorba de terminale ieftine. Pentru că brief-ul soră-mii suna cam aşa: “ce telefon care să nu mă coste mai mult de 150 euro să-mi iau?

După toată analiza mea exhaustivă (mă rog), am ajuns la concluzia că Huawei face o treabă foarte bună, în ultima vreme. Apoi, am întrebat pe facebook şi, după tot bitchingul de rigoare (“de banii ăştia, mai bine îţi iei un telefon fix” şi alte glume din aceeaşi categorie), toţi cei care se pricep mai bine ca mine la Android au arătat cu degetul către suspectul de serviciu, Huawei 8 Lite.

Hardware decent care să-ţi permită update-ul la o versiune de Android normală, o cameră foto decentă (13 megapixeli) şi un preţ pe-acolo. Zilele astea, văd că telefonul are un preţ redus, 600 lei în loc de 830.

Nu mai ştiu ce şi-a luat soră-mea, dar dacă aş avea părinţi, bunici, fraţi mai mici etc., eu le-aş lua un P8.

Articol scris la invitaţia eMAG.

(Foto: digitaltrends.com)

1 comentariu

  1. Arata bine la pretul asta! Interesant!