Hurezeanu pleacă de la România Liberă. Vine Nistorescu?

Emil HurezeanuDemisia a fost anunţată de Cristi Şuţu, care mai aruncă şi o întrebare lumii: ghici unde pleacă? Eh, să nu-mi zici că la Cotidianul!

Emil Hurezeanu (foto) obişnuia să fiinţeze ca director editorial la România Liberă. Sau încă fiinţează pe aceeaşi funcţie, cîtă vreme în redacţie, se pare, nu s-a anunţat nimic oficial.

În altă ordine de idei, prin redacţia României Libere circulă un zvon cum că, odată cu plecarea lui Hurezeanu, locul lui ar putea fi luat de Cornel Nistorescu. De urmărit.

UPDATE:

Destinaţia lui Emil Hurezeanu nu e un mister, e vorba de “Cotidianul”, unde se pregăteşte un board format din fostul realizator al “Europei libere”, Liviu Mihaiu, Doru Buşcu şi Adrian Ursu.

Sursa citatului e blogul lui Iulian Comănescu.

5 comentarii

  1. Eu as paria ca ramane doar Turturica Redactor-sef.
    Ce ma intreb este, totusi, ce ar face Hurezeanu la Cotidianul? Sau se duce pe o pozitie greu definibila in trust, urmand sa aiba emisiuni la Realitatea si sa scrie din cand in cand un editorail in Cotidianul?

  2. nu stiu care-i treaba cu Nistorescu, e doar la nivel de zvon prin redactie pe la ei. cit despre Hurezeanu, probabil ca editorialist, ca altceva nu vad.

    LATER EDIT: Vezi mai sus, că am preluat un citat din Comănescu.

  3. poate migreaza si CTP la Cotidianul. Ar fi imposibil??

  4. tocmai ma gandeam sa fac un abonament la R.L. dar cu Nistorescu in redactie RENUNT.

  5. Dan Pavel, in solda lui Jiji. Emil Hurezeanu, in solda lui Bombonel, apoi a marinerului, iar acum a SOV-ului. Balaceanu – Stolnici, in solda secu. Imi e rusine ca sunt roman, am un profund dispret pentru neamul de jigodii in care m-am nascut.