Impozitul pe stîlpi şi o nelămurire personală

drink-danceDincolo de ideea stupidă de a impozita elemente de infrastructură, am o mare nelămurire apropo de impozitul ăsta pe stîlpi. Fiind un termen cumva generic, impozitul se aplică şi pentru stîlpii de rezistenţă ai blocurilor şi caselor? Dar pe stîlpii maşinii? Dar pe stîlpul familiei? Dar pe stîlpii de la înmormîntare? Cumva şi pe stîlpii de berărie? Şi pe stîlpii din gard? Şi pe stîlpişorii de pe trotuar (cunoscuţi şi ca popi)? Şi pe stîlpii de pod? Şi stîlpii de steaguri?

Se va impozita şi stîlpul infamiei? Şi dacă da, cine va plăti impozitul?

6 comentarii

  1. Dar pe erectie, tot un fel de stalp?

  2. Se impoziteaza toti, iar impozitul il platim tot noi.

  3. Alex, câtă vreme nu s-a stabilit, prin metodologia de aplicare, ce poate fi categorisit drept stîlp, n-avem de ce să ne facem griji. Şi o baltă poate fi definită drept stîlp, la urma urmei. Plus că familia e stâlpul societăţii, bărbatul e stâlpul familiei, şamd.

  4. parca beatles aveau o melodie ‘taxman’ in care se taxa orice, spre final se taxa dreptul de a gandi, dreptul de a comenta taxa, dreptul de a gandi. cam asa ceva, nu sunt sigur.

    nu va suparati, dar romanii sunt un popor milos si rabdator care suporta orice magarie, inclusiv aceste taxe. daca hotu taxeaza si fraierul e de acord, de ce va suparati? e economie de piata stil democratie originala.