În Rusia, a doua oară pe anul ăsta

După cum bine ştiţi, UniCredit este sponsor oficial UEFA Champions League. Ei, bine, peste două zile are loc deschiderea oficială a noului sezon UCL. Şi nici că se găsea un loc mai potrivit decît Sankt Petersburg. Nu ştiu de ce, dar mie mi se pare o idee foarte mişto, în contextul în care majoritatea evenimentelor de genul ăsta au loc  mai degrabă în alte colţuri de Europă.

Ce voi să spun este că, la invitaţia UniCredit-Ţiriac, mîine dimineaţă voi fi în avion, în drum spre Sankt Petersburg. Pricep că e cel mai scump oraş din Europa, dar în acelaşi timp, şi unul dintre cele mai frumoase. Plus, hotelul e la doi paşi de Ermitaj, deci avem ce să vedem. Căci nu plec singur, ci cu Cetin, ca doi adevăraţi suporteri, care vor participa la eveniment şi vor da mîna cu Luis Figo (mă rog, zic şi eu, habar n-am).

Dacă aveţi recomandări de mîncăruri, băuturi (mărci de votcă, alea), locuri de vizitat, aştept cu interes.

PS: Pentru mine, e a doua călătorie în Rusia de anul acesta, după cea la Moscova, din iunie. Sankt Petersburg este, probabil, un oraş mult mai spectaculos, chit că o să fie mai frig.

5 comentarii

  1. eu cred ca louis figo va da mana cu noi, ca sa zic asa:)))
    Hello, Arhi, uh, we meet, finally.

  2. Frumos. Călătorie plăcută s-aveţi!

  3. De vizitat: Tsarskoe Selo (orasel langa, cu palatul Ecaterinei si camera de chihlimbar), fortareata Petropavlovsk, crucisatorul Aurora, triunghiul industrial Novaia Gollandia, canalele, biserica Kazan, biserica cu turnuri cepe, singura de tipul asta din Sankt, unde a fost asasinat tarul in 1890 etc… si Blin Donalds, un fast food cu mancare traditionala ruseasca. Si urca in turnul ma-sii, ca am uitat cum ii zice la biserica, peste drum de amiralitate si langa statuia lui Petru.

  4. Calatorie placuta, baieti !