interviu cu minculescu

Picture this: ai sansa sa faci un interviu cu Cristi Minculescu, solistul de la IRIS, si tu il intrebi de timpenii. Cum face, de exemplu, Anca Nicoleanu, de la Cotidianul. Ai in fata un om care stie cu ce se maninca muzica, asta ca sa nu mai spun de muzica rock, si tu il intrebi de nevasta. Cit de idioata poate fi intrebarea “Te uiti la televizor?” cind ai atitea altele, mult mai interesante, de vorbit cu Minculescu? Pur si simplu, de curiozitate: tanti asta, Anca Nicoleanu, e un fel de Gabriela Cociasi? Adica nu e constienta despre ce scrie? Ma intreb si eu… Ca deh! Stii ce lipseste de acolo? Celebra intrebare, egala ca grad de stupiditate cu celebra “Cum te simti?“, adica “Ce planuri de viitor aveti?“. Are you outta your fuckin’ minds? Pe bune, chiar nu exista nici un editor coordonator, un SGR, un sef de departament pe acolo? WTF?

Pentru dovada, articolul e aici.

6 comentarii

  1. e unul dintre cele mai fara cap si coada interivuri pe care le-am citit in ultimul timp… tanti a vrut si n-a vrut sa-l intrebe de muzica lor, a vrut si n-a vrut sa-l prezinte intr-o alta lumina… dar ce-a iesit e urat.

  2. de muzica si fotbal il intreaba toti, dar de nevasta nu..

  3. da, corect, poate si de asta tanti a incercat o abordare noua… dar cu totul haotica, parerea mea.

  4. dude, sA-l intrebi pe minculescu de nevasta e ca si cum l-ai intreba pe gorbaciov de raisa. e jenant adica. omul e un monstru sacru. din orice directie l-ai lua. iar a aincerca, tu, o pasaricade doi lei, sa il umanizezi, seamana a asterix si obelix

  5. Sunteti neseriosi. Mi se pare un interviu… decent. Ce naiba sa-l mai intrebi pe nenea minculescu? Iris nu mai face muzica adevarata de multi, multi ani. Sa nu-mi spuneti ca baladele alea a la Holograf reprezinta ceva, ca nu va cred. Iris canta aceleasi piese in acelasi fel de 15 ani incoace. N-ai ce sa le faci, n-ai ce sa-i mai intrebi. Intrebarile bune au fost puse. Daca te-ai informa, Alex, ai afla ca si in presa vestica, despre care sunt sigur ca ai o parere mai buna decat despre cea din Romania, se practica interviurile de genul asta.

    Iar Gorbaciov, va rog sa ma credeti, a fost intrebat adesea de Raisa, prietenii stiu de ce.

  6. nenea, nenea, nu te ofusca in halu’ asta. daca nu ai inteles ce am vrut sa spun, citeste-mi si textul despre interviuri. sint total de acord sa il intrebi ce vrea muschiu’ tau, da’ fa material separat. daca vrei sa il intrebi de nevasta, fa interviu numai despre nevasta-sa. sau pur si simplu taie-l acolo unde trebuie.