Invitatii la Zilele Biz

Zilele BIZ - Invitatii Gratuite pentru Ziua a PatraPentru cei interesati, Bobby Voicu pune la bataie niste invitatii la Zilele Biz. E drept, doar pentru ziua a patra, dar probabil aia e cea mai interesanta, ca doar nu degeaba are ca tema IT-ul si telecomul. E drept, inca o data, ca stiam de citeva zile bune, dar am fost prins cu redesenatul blogului si cu incapatinarea de a nu scrie nimic timp de doua zile, asa ca scriu acum despre asta. Ziua a patra ii aduce pe Jeremy Wright (pe care unii il stiu de la Revolutia Blogurilor), Carmen Holotescu (asta daca am inteles eu bine si cred ca am inteles foarte bine), Michael Arrington (nenea ala care scrie pe TechCrunch, blog pe locul trei in Most Popular-ul Technorati), una bucata Zsolt Nagy – ministru al Comunicatiilor. Si, fireste, alte citeva prezentari.

Eh, acu’ e drept ca invitatiile nu se dau chiar moca. Pina la urma, nu sint ele chiar asa de ieftine, iar Bobby nu are de dat chiar pentru toata blogosfera. Altfel spus, Blogoree.ro pune la bataie doar sase, dintre care trei pentru bloggerii care vor scrie un text despre blogging cu trimiteri catre Zilele Biz si Blogoree, una pentru cel mai tare forumist de pe Blogoree, iar ultimele doua vor merge catre cei care vor suna in emisiunea de marti, 24 octombrie, de la RadioLynx, cind il va avea invitat pe Madalin Matica.

PS: Cine vrea sa popularizeze imparteala de invitatii si mai are si loc in sidebar, poa’ sa puna imaginea de mai sus, ca doar nu m-am chinuit de pomana 5 minute ca s-o fac in Xara. Ce uitam sa precizez este ca, in functie de momentul cumpararii, participantii inscrisi pina acum au platit fie €45, fie €60. Prin urmare… de la doua milioane la zero lei, e mare reducerea :D

1 comentariu

  1. Alex,

    Multumesc ca m-ai mentionat, eu voi avea o prezentare si voi modera doar in ziua a 5-a, workshopul de la orele 16, Blog Marketing, impreuna cu Jeremy Wright.

    In ziua a 4-a voi sta cuminte in sala :-)

    Carmen