iPhone 6 şi 6 Plus, din 31 octombrie la Telekom. Precomenzi, de pe 24

Ieri, Telekom Romania a anunţat că iPhone 6 şi iPhone 6 plus vor fi disponibile, din 31 octombrie (adică de peste două săptămîni şi vreo trei zile), în magazine. În plus, telefoanele vor putea fi precomandate începînd cu 24 octombrie (cu o săptămînă înainte de lansarea oficială în România), direct de pe site-ul operatorului.

iphone-6

În altă ordine de idei, eu sînt foarte curios de noul iPhone, mai ales de versiunea mai mare, iPhone 6 Plus. Personal, sînt curios în primul rînd de stabilizarea optică şi de senzorul nou. Deşi, dacă mă gîndesc mai bine, cred că aş vrea să le testez pe amîndouă.

iPhone 6 şi 6 Plus au bifat deja cîteva noi recorduri de vînzări. Cel mai mare număr de telefoane vîndute într-un singur weekend de la lansare, 10 milioane, iar ieri, deja se estima că precomenzile din China au depăşit deja 20 de milioane de bucăţi.

Altfel, aş putea spune că am apucat să pun mîna pe un iPhone 6 (cel mic) şi se simte foarte bine în mînă, chiar dacă e mai subţire. Aş spune că se simte chiar mai bine decît 5s, pe care-l am eu acum. Altfel, aşa cum am mai scris şi aici, în realitate, telefonul e mult mai frumos decît în poze şi în randări.

3 comentarii

  1. :) Apropos de record de vanzari: Dacia vinde mai multe masini in R(r)omania decat Daimler. Stii de ce” Pentru ca este o masina pentru TzTzMisti (adica pentru tarani, tigani si moldoveni). (daca te intrebi: da, am avut aifon. Este slab. De tot. Si nu, nu mai cumpar deorece are o politica tampita privind aplicatiiile – care cineva de pe aici – sustinea ca nu se blocheaza niciodata! Nu imi place ca cineva sa-mi bage mana in buzunar atat de adanc. Altii dau gratis tot ceea ce TREBUIE sa cumperi de la aifon)

  2. @MoldovOctonu – esti prea sarac sa iti permiti aifon. Ai bani de aifon 6 dar nu ai bani de aplicatii, asta spune multe.
    iGo de ex costa bani si pe android si pe ios, probabil pe tine te incanta faptul ca la android poti “face rost” de fisierele de tip apk, piratate de pe net (moca) si te incanta mai tare.
    Culmea, am atat android cat si dacie ;)