Oferta iPhone 5s / 5c la Cosmote şi un detaliu simpatic

Operatorii telecom au pus în vînzare iPhone 5s şi iPhone 5c. Moment în care mi-a sărit în ochi o chestie foarte interesantă: oferta Cosmote. Preţurile, corelate cu oferta, cred că sînt cele mai bune de pe piaţă, cu amendamentul că cei de la Cosmote mai au un avantaj: tipul de abonament pe care poţi să-l alegi.

Lăsînd la o parte faptul că, prin tradiţie, Cosmote e singurul operator care vinde iPhone necodat în reţea, iar abonamentele Free sînt foarte ieftine*, oferta de anul ăsta include cîte două preţuri pentru fiecare tip de abonament nou. Şi aici vorbim de abonament pe un an, respectiv pe doi ani. Diferenţele de preţ între un an şi doi ani sînt de pînă în 200 de lei la abonamentul “mic” şi la cel “mediu” şi de aproape 600 de lei la abonamentul “mare.”

Chestia asta mi se pare relevantă în condiţiile în care cel mai scump abonament Cosmote este de 31 de euro, abonament pe care n-apuci să-l consumi într-o lună indiferent de cît de mult vorbeşti.

Şi încă o chestie: iPhone 5c e semnificativ mai ieftin decît iPhone 5, în unele cazuri, chiar cu cîte 500 de lei.

oferta-iphone-cosmote

* Cel mai ieftin abonament Cosmote, Free S, costă 8,8 euro lunar, Free M e 15 euro, iar Free L e 31 de euro. Click pe primul link pentru mai multe detalii.