Umblă un zvon despre Apple? Hai să desenăm un concept idiot!

Zilele trecute, umbla un zvon cum că Apple va lansa un telefon cu ecran curbat. Nu înțeleg care-ar fi logica – în afară de LG, nimeni nu și-a mai bătut capul cu asta -, dar fie. Să zicem că se va întâmpla și că ne luăm după imaginația unora, iar ăsta e primul pas către telefoane flexibile.

Ce nu pricep eu e de ce apar astfel de randări, precum cea din poza de mai sus. Înțeleg să-ți imaginezi un telefon curbat, dar de ce i-ai pune un capac așa cum avea Nokia pe vreo trei modele, acum 20 ani? Care e logica? Doar așa, ca să lungești telefonul inutil?

Dar chestia care mă bulversează cel mai mult e alta: de ce se apucă site-uri serioase să promoveze asemenea imbecilități? Din lipsă de idei? Lipsă de subiecte? Lipsă de conținut?

1 comentariu

  1. Apropo… la momentul potrivit. Mi-a luat vreo 2 ore să citesc astăzi un articol plictisitor, dar, oarecum informativ & tangețial la temă: „de ce Nokia a pierdut?” Sunt sigură că vei avea și alte remarci, dar zic că merită răsfoit (deși plauzibil, foarte ironic pare argumentul invocat de ăștia):
    „Distributed Attention and Shared Emotions in the Innovation Process: How Nokia lost the Smartphone battle” de Vori T. & Huy Q.N., în Administrative Science Quarterly, 2016, Vol.61(1)9-51
    – poate fi gasit pe scholar.goo…. :)