iPhone X, sold out în 20 minute. Sunt curios ce stoc ajunge în România

Nici n-au apucat bine cei de la Apple să dea drumul precomenzilor la iPhone X, că în 20 minute s-au dat toate. Mă rog, vorba vine, pentru că “sold-out” la Apple înseamnă creșterea timpilor de așteptare de la “ți-l trimitem mâine” la “poate ai baftă să-ți ajungă peste 5-6 săptămâni“.

Philip Elmer-DeWitt, fost jurnalist la Forbes – și specializat pe Apple -, face și o precizare interesantă: stocul versiunii de 256 GB s-a dus în zece minute. Mă rog, eu nu văd de ce-ai avea nevoie de atâta spațiu pe disc, dar fie.

Sunt curios, totuși, ce stocuri ajung în România. În anii trecuți, erau oricum foarte reduse – undeva la 5.000 bucăți per operator. Anul ăsta, deja circulau articole că Apple are probleme serioase de producție și unii estimau că stocul inițial va fi în jur de zece milioane bucăți.

Pe de altă parte, stocul iPhone X la eMag e deja dus pentru versiunea de 64 GB pe negru și am impresia că nu va mai dura mult până se epuizează și restul. Bine, pe de altă parte, sunt mai puțini cei care sunt dispuși să plătească 5.400 lei la eMag decât cei care așteaptă prețurile reduse de la operatori.

Prevăd cozi uriașe prin State când se va da liber la cumpărat din magazine. Și sold-out, probabil în câteva zile, la operatorii din România. Vorba aia, Apple sunt blestemați.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

1 comentariu

  1. Wow…nu ma asteptam sa se mai intample si anul asta la fel…e exagerat de mare pretul la iphone x.