jenibil şi penant: exmatriculat din cauza blogului

Ariel a fost exmatriculat pentru că a scris pe blog despre şcoală. Cît de penibil poate fi? Şi pînă la urmă, ce putea să scrie pînă într-atît încît să merite exmatricularea? Am spus-o de nenumărate ori că trăim în România şi încă n-am scăpat de comunism. De multe ori am încercat să iau apărarea cadrelor didactice pentru că ai mei au lucrat cîte 40 de ani în învăţămînt, îi înţeleg că au salarii de mizerie, că au de-a face cu tot soiul de elevi cretini, dar nici chiar aşa, nene!

Ah, dar stai! Aici nu mai e vorba neapărat de învăţămîntul românesc, pentru că Ariel e elev la o şcoală evreiască. Iar dacă eu o să spun în rîndurile următoare că ăia care au luat decizia de exmatriculare sînt nişte idioţi, probabil o să mi se scoată ochii că sînt antisemit şi că nu sînt politically correct, nu-i aşa? Dar ei cît de (politically) corecţi au fost că l-au exmatriculat pentru cîteva poze, pentru că a zis două vorbe despre portarul şcolii sau că a scris că le-a dat un suc expirat de Sabat?

Acu’ stau şi mă întreb ce s-ar întîmpla dacă elevii unei clase de la o şcoală normală (românească, adică – deşi normalitatea e un lucru cam nefiresc în prezentul autohton) s-ar apuca să facă un blog în care să nu îşi lase nimeni numele şi să scrie despre profesori că sînt cretini? Ar fi exmatriculaţi toţi? Hai să fim serioşi…

Am trăit s-o văd şi pe asta. Exmatriculat din cauza blogului. În curînd vom vedea şi oameni concediaţi, precum şi ucişi din cauza celor scrise pe blog. Benim zonot!

PS: Ariel, da’ pe tine ce te-a mîncat în fund să dai link-ul la toată şcoala? Eventual şi profilor? În altă ordine de idei, felicitări, urmează apariţii în presă şi trafic grămadă, nu?

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

9 comentarii

 1. L-am dat in scoala? :) Nu… nu mi-am permis… nu vreau sa fiu citit de profesori… colegii l-au laut din status.

  Cum s-a aflat de blog? Nu stiu dar banuiesc ca pe cineva a deranjat foarte tare adevarul…

  Merci mult de… nici nu stiu cum sa-i zic… Merci mult si gata :)

 2. Incredibil. Daca era pe 1 aprilie postul as fi zis ca e cioaca . In ce tara traim, ma frate, ca incep sa nu mai inteleg nimic ?

 3. sa inteleg ca parintii tai au 60+ ani?

 4. parafrazindu-l pe basescu… sa intelegi bine! da :D

 5. Trebuie sa invatam sa ne solidarizam impotriva sistemului ! “Ei” ne vor dezbinati (individualsim) divide et impera… prin toate mijloacele ei vor sa fie “calareti” si noi “cai”, scoala e locul de dresaj, cum am spus – prioritatea numarul unu este obedienta, memorarea si reproducerea – adica omul clona, executant, angajatul care nu cometeaza – pinguinul.

  “Ei” ne invata sa nu ripostam si sa ne revoltam cand vedem nedreptati. “Ei” vor sa ne intoarcem la stadiul de oi hipnotizate. Vreti raspunsuri ? Le gasiti in interiorul vostru, asta daca nu respingeti ce va comunica simturile.

  “Ei” = profesorii, politicienii, coporatiile – sistemul

 6. Lasa ca am avut eu amenintari cu moartea si nu am mai iesit din casa vreo 2 saptamani pe o faza dasta,din cauza a cea am scris pe blog

 7. traim in romania si asta ne ocupa tot timpul…
  JOS COMUNISTII !

 8. Unul dintre blogurile celebre apartien unei femei care a fost concediata din cauza blog-ului. Ei bine, intamplarea s-a petrecut in Los Angeles dar eh.. nu tindem noi sa ajungem ca americanii.

  Site-ul in cauza este dooce.com si destul de bine cotat la technorati.

 9. Bucuria vine din lucruri marunte, linijtea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT