Lansare HTC One max şi Cupa Europa League în Bucureşti

După ce, recent, HTC au anunţat HTC One max, un phablet de 5,9 inci, adică o “monstruozitate” (în sensul bun) cu aceleaşi specificaţii tehnice ca HTC One (minus Beats, dar cu acelaşi sistem audio cu boxe stereo frontale, cu amplificatoare integrate), a venit timpul să ajungă şi în România. A fost prezentat azi, la Promenada, loc în care HTC, în calitate de sponsor oficial al UEFA, a adus Cupa Europa League.

Despre telefon, în sine, pot spune că vine cu HTC Sense 5.5, adică versiune nouă, cu o funcţie nouă, HTC Scribble, care-ţi permite să faci tifeţuri, de exemplu. Şi că este enorm, însă pe de altă parte, eu încă am un iPhone 4S, probabil că e normal să mi se pară aşa. În rest, toate bune şi frumoase, aceeaşi calitate a construcţiei, design similar şi, pentru că tot e la modă, scanner de amprentă (cu o funcţie simpatică ce-ţi permite să lansezi pînă la trei aplicaţii doar punînd degetul pe scanner).

Altfel, cea mai mare baterie integrată de HTC vreodată – 3300mAh – pentru ditamai display-ul şi, conform specificaţiilor, 25 de ore de timp de vorbire. Cu tot restul distracţiei tipice, probabil se înscrie în media smartphone-urilor: îl iei dimineaţa de la încărcat, îl bagi la loc înainte de culcare. Nu în ultimul rînd, va fi disponibil în aproximativ două săptămîni, la un preţ undeva în jurul sumei de 3.000 de lei.

Bonus, l-am văzut şi pe băiatul de la “Românii au talent,” cel care jongla cu mingea. Am impresia că, pe lîngă poze cu cei ce-au trecut pe-acolo, a dat şi vreo două autografe. Cîteva cadre, mai jos.

În altă ordine de idei, dacă vreţi să vedeţi Cupa Europa League, treceţi prin Promenada azi şi mîine, între orele 12-18. Se pune şi de-o tombolă, iar cîştigătorul va putea să-şi aleagă HTC One-ul preferat.

PS: În aproximativ o lună, HTC aduce în România HTC One DS, adică acelaşi HTC One, dar dual-sim. În această versiune, totuşi, nu va mai fi unibody, ci “decapotabil.” Designul e identic însă.