LoganKissFM.ro: încă o zi. Eu vreau să-mi iau maşină

Pentru care are chef să mai dea cu votul pentru Dacia Logan: mai e doar ziua de sîmbătă pentru dat cu subsemnatul întru votarea unei dintre cele cinci madmoazele. Eu merg pe mîna lu’ Miki. Me likey Miki :D. În fine, ideea e că doar mîine mai e de votat, că poimîine se află cîştigătorii, se încheie şi campania şi n-o să mai aibe cine să ne înjure că facem reclamă şi că punem bannere pe blog. E de bine, nu-i aşa? :)).

În altă ordine de idei, voiam să scriu şi eu ceva despre Logan, da’ mi-a luat-o Zoso înainte, aşa că nu mai scriu nimic. Mă rog, vreau să mă laud că am planuri mari şi că, în maximum un an jumate, intenţionez să-mi iau maşină. Numai că, la cum mă ştiu, n-o să strîng bani de-un Logan, prin urmare mă gîndesc să-mi iau un Matiz la mîna a doua (sau a treia…). Şi să nu-mi zică nimeni că pot să fac vreun credit la bancă, pentru că nu pot. Sînt în baza de date de la Biroul de Credit de… de mult.

Da’ las’ că nici un Matiz nu-mi stă-n gît. Pentru Bucureşti… e de-a dreptul ideal. Da, o să poluez şi eu capitala.

3 comentarii

  1. Matiz ? Never.

    Încearcă varianta unui leasing dacă ai salariu bun “în mână”.

    Sunt firme de leasing unde nu-ți trebuie adeverință and stuff și poți lua o mașină bună străină pe 4 ani, cu rată de 300e să zicem. Interesează-te că o să regreți alegerea cu Matizul.

  2. aia cu matizul o regreti oricum, indiferent ce salariu ai in mina :p

  3. tre neaparat sa imi fac si eu radioul la dacia mea k altfel nu mai pot sa va ascult sau poate imi faceti o surpriza…?