Instanţa a decis: măcelarul Frankenstein poate măcelări din nou în spitale de stat

Fostul chirurg Frankenstein a primit permisiunea de a cere din nou şpagă pentru a-şi măcelări pacienţii în spitalele de stat. Vă reţin atenţia cu un singur paragraf:

Presa a relatat cazul unei fete, Amira, care a fost operată în urmă cu 18 ani de medicul Frankenstein, pentru luxaţie congenitală la şold. Fata a fost supusă în total la 11 intervenţii chirurgicale, fiindu-i implantat un dispozitiv ceramic care nu era omologat. Operaţiile nu au reuşit însă, iar fata este acum imobilizată la pat.

Bonus:

Frankenstein îi interna pe copii pentru perioade îndelungate de timp, nejustificate medical, sau îi interna în mod repetat, fără a le efectua nicio intervenţie chirurgicală, pentru a-i determina astfel pe părinţi să îi dea bani sau alte foloase pentru efectuarea intervenţiilor chirurgicale.

 

1 comentariu

 1. Deci instanta a decis sa nu puna botu’ la vrajelile sorosiste!
  Foarte bine, ca cine-a urmarit cazul si-a dat seama de “manareala” comisa! Toate agenturile -zise ong-uri- bozgorului , au vrut sa-l decapiteze pe marele Burnei!
  Ete, mumu! Dar tu ai incredere in justitie ca esti hastag, deci de unde revolta asta??
  Leaga-te cu lanturi de portile parchetului, fa greva foametei, comite ceva sa vedem ca-ti asumi articolele si parerile exprimate!
  Pai, tu mai poti trai linistit cat timp Frankenstein e in libertate?
  Imbraca camasa mortii, ca toti martirii neamului, insfaca lancea lui Horea si iesi la lupta mai, curajosule!