maneaua lui basescu

N-am fost niciodata iubitor de manele si nici nu m-am chinuit vreodata sa fiu atent la ce zice ala care, chipurile, cinta. Dar pina in… dimineata asta, habar n-am avut de existenta fantasticei, extraordinarei si mirobolantei manele dedicate lui Traian Basescu. Adevarul e ca are vreo citiva ani vechime, ca e de pe vremea cind marinelu’ era primar de Bucuresti. Piesa: Fantastik – Basescu. [via Tibi, care daca se enerveaza, isi face blog]

Si eu, care ma gindeam sa pun pe blog inca o romanta… Ca sa ii raspund cuiva care a comentat la Titi Botez, n-am pus Zaraza pentru ca mi s-a parut prea banala, oricum o stie toata lumea. In schimb, azi as fi pus Gion. Pina cind am descoperit aceasta… opera de h’arta =)).

11 comentarii

 1. HAHAHAHAHA

  OK…asta chiar m-a făcut să râd cu lacrimi… aşa de dimineaţă

  HAHAHAHAHA

  Altele nu mai ai?

 2. le postez in functie de cum le gasesc :)) promit

 3. Fantastic! Mai bine puneai Gion…

 4. :))))) bine de tot alex :) Maneaua asta ar fi misto sa fie trimisa pe adresa presedintiei, sa se distreze si Basescu, poate nu o stie, desi e greu de presupus ca nu i-a zis nimeni.

 5. o stie. a ascultat-o intr-o emisiune a lui Tibi acum multi ani, la Radio Romania.

 6. this is The Shit!!!

 7. aveam si eu piesa asta.parca o canta romeo fantastiku

 8. Fantastik au si o piese cu Ceausescu … e la fel de tare … Astea da manele … manele politice … :)

 9. mare cizmar e asta fantastiK (care e faza cu Kul de la sfarsit, se citeste daca e dupa limbaju de pe mesangiar Fantastica, sau poate ii place sa traga pe nas) saracii manelistii astia, ai putea vorbii de rau de ei zile in sir, mie unu imi pare bine ca lui fantastica ii cade paru, in fiecare dimineata ma scol din pat si primu gand, in afara de ala sa imi aprind o tigara (de fapt nu e gand, e doar instinct) este ca daca ma gandesc cat de urat ii cade lu ala paru o sa am o zi mai buna, de fapt am fost asa de fericit incat inca mai radeam cand m-a lovit o camioneta intr-o seara. Si saracu traistariu si aluia ii cade paru, doar ca la ala e trist, ii cade din crestetu capului, se vede aiurea, de zici ca se scarpina in cap toata ziua sau lucreaza la fabrica de ciment si cade de la radonu ala. PFFFF ce slab

 10. http://www.cancan.ro/2008-03-26/Patronul-tonomatelor-in-duet-cu-Nicolae-Guta.html – dar pe cine o fi traznit asemenea idee de atac impotriva securistului de voiculescu? nu cred ca Base mergea chiar asa de departe, parca mai degraba smecheria lui Puiu Popovici!!!

 11. fain articolul:))