Materialul semnat Alexandru Căutiş şi Cătălin Prisăcaru (Academia Caţavencu), subiect la Fox News

Articolul semnat de cei doi jurnalişti de la Academia Caţavencu, Alexandru Căutiş şi Cătălin Prisăcaru, a ajuns subiect de dezbatere la Fox News. Fireşte, aşa cum le şade bine americanilor, au mai luat-o şi pe arătură. Vorbesc despre România trei ameţiţi care habar n-au unde se află ţara asta pe hartă. Daaar… ce trebuie remarcat este că cei doi au ajuns la Fox.

Şi cînd te gîndeşti că oamenii se plictiseau…

6 comentarii

 1. Ce misto! Adica in loc sa faca nitica puscarie cot la cot cu dobitocii care trebuiau sa pazeasca aeroportul, acum au ajuns vedete internationale. Si tocmai la Fox, postul care-i sterge ghetele lui Bush.
  Ce-mi place mie cand toata presa din Ro gandeste la unison fara sa-si puna nimeni intrebarea cheie: este LEGAL ce a facut Cavatencu?
  Da’ ce conteaza? Vorba e: au demonstrat ca un obiectiv strategic e lasat la voia intamplarii? Au. Si atunci de ce ar mai fi important CUM au demonstrat?

 2. Na, ca vorbeam la telefon in timp ce scriam si m-am luat cu vorba uitand esentialul: Realitatea TV anunta ca un batran de 78 de ani a fost arestat si i s-a facut dosar penal pt ca isi construia arme de vanatoare la el in casa.
  In schimb Catavencu umbla cu arme false (chestie care in fata unei instante normale NU conteaza) in ditamai obiectivul strategic si sunt laudati de toata presa.
  Este ca judecam cu doua masuri? Este taica!

 3. ce tare :))

  iar suntem vedete, firar aia de la catavencu.

  te gandesti ca primesc si o prima, dupa care un dosar penal pentru intrare pe teren interzis, sau sparge sau cine stie ce ;)

 4. Mda… :) Nu e prea amuzant. Mie mi se pare o idiotenie ce au facut astia. Romania nu e o tara cu factor de risc (inca) mare in ceea ce priveste terorismul, deci gestul este DOAR de a aparea la TV cat de pistolari sunt ei. Si de ce e un obiectiv “strategic” mai important decat autobuzul plin cu oameni care pot muri din cauza unui atentat? Penibil… Iar aia de la Fox – alti paranoici. Sa nu mai vorbim ca ce au facut (cum zic si stash cu piticu mai sus) este ilegal si chiar un pic de parnaie asa. Si-au cam depasit limita baietii…

 5. Mai tata,
  Daca aveam o bila alba i-o dadeam lui Goriulian. Eroismul de genul asta e la fel de penibil ca linia editoriala a postului Fox. Cand i-am vazut pe aia 2 de la catavencu la tv, mi-am adus aminte de un sketch din Monkey Dust, care se petrecea pe aeroport si tot cu ziaristi undercover. Ala chiar era fun.

 6. frate, e incredibil, aia au facut un serviciu de interes public prin ancheta lor si voi vreti sa-i vedeti cu dosar penal?! se sparie gandul…