Mda, sînt alergic la… praf

Într-un fel, mă aşteptam. Este, probabil, cea mai comună alergie, iar eu n-am scăpat. Bine, diferenţa e că eu mai pot adăuga pe listă şi alergie la făine (adică nu mi se recomandă să merg la moară), la insecte şi la păr de pisică (nu-mi fac griji, am locuit cu trei pisici în casă şi n-am murit). Ah, da, şi m-a terminat psihic în momentul în care mi-a spus că, la capitolul alergii alimentare, ar trebui să o las mai moale cu carnea de porc – de maximum trei ori pe săptămînă. Iar alergia “la soare” este, de fapt, o urticarie solară, întîlnită la unii dintre cei cu alergii. Adică la alde mine. Tot cu doctorii de la stat rezolvi…

6 comentarii

  1. Si eu, si eu! Xyzal ma ajuta in momente ca astea! :)

  2. Mie mi-a zis sa tin la mine, intotdeauna, Aerius.

  3. Nu-i bai, asa si gagiu-miu. Din experienta lui iti spun ca cel mai bine e sa faci vaccinul de imunizare, te scapa de o gramada de belele pe cel putin cativa ani. Viata e prea scurta ca sa o traiesti cu stare gripala continua (provocata de alergie, ca la el asa se manifesta)

    • @Moldoveanca: imunizare la ce anume? Altfel, la mine nu-i de stare gripala, e mai degraba de sinuzita alergica si nu se manifesta ca o raceala, ci cu niste mincarimi ale nasului. Plus urticaria solara de rigoare, vara, care nu-mi da voie sa fac plaja, deh.

  4. Stai listinit. Eu sunt si la polen si mucegaiuri. Sa vezi distractie. Antialergic din mai pana in septembrie. Imunizarea nu se face cu vaccin ci prin tratament de durata si costisitor. De famn nu este imunizare ci desensibilizare, ceea ce inseamna ca poti ramane cu influente alergice.

  5. Welcome to the club..
    Eu am inceput sa am semne de alergie dupa ce m-am mutat de la casa la bloc, dintr-o zona linistita in oras in poluare. Mancarea de supermarket a contribuit si ea.