Mergem pe Camp Nou, să vedem Barcelona calificată în finala UCL!

După cum, probabil, aţi aflat, de Paşte, prima etapă a campaniei UniCredit – Ţiriac s-a încheiat. Trebuia să anunţ, desigur, că Barcelona a strîns cei mai mulţi suporteri şi arată încă o dată, dacă mai era nevoie, că este echipa spaniolă cu cei mai mulţi fani români. Vouă, fanilor Barcelonei, trebuie să vă mulţumesc de sprijin. Căci, împreună cu trei dintre voi, săptămîna viitoare, merg pe Camp Nou, să ne vedem echipa preferată calificîndu-se în finala UEFA Champions League.

După cum ştiţi, pe 3 mai, la Barcelona, se joacă returul semifinalei, contra Real Madrid. Şi după victoria de aseară, de la Real acasă, cu 2-0, cred că e clar cine merge mai departe, în finală, nu-i aşa? Prin urmare, marţea viitoare, ne vedem pe Otopeni, la avionul către Barcelona.

De reţinut, campania nu se încheie aici. De pe 2 mai, urmează etapa a doua, în care se pun la bătaie alte premii oferite de UniCredit – Ţiriac. Şi, ca să închei apoteotic: Be part of it!

10 comentarii

  1. Da ,mergem la Barcelona,iar eu sunt unul dintre norocosi!Cred ca se cuvine sa le multumim tuturor celor care au votat pentru Barcelona,desigur cea mai buna echipa a momentului,si sa-i asigur ca ne vom gandi si la ei cand ne vom desfata in frumusetile acestui vis numit Barcelona.

  2. Trebuie să recunosc că eu ţin cu Real-ul şi am “acţionat” în consecinţă în acest concurs. Cu toate astea, felicitări, dar ştii cum e în fotbalul la acest nivel: niciun scor în turul semifinalei nu asigură înaintarea în finală. Că deh, vorba lu’ Gigi: Zdreanţa aia de balon e rotundă!

  3. Eu m-am inscris prin intermediul blogului tau dar am ales Manchester. Se pare ca o sa ajunga si ei in finala si poate va insotesc :)

  4. Mama, ce as fi mers si eu acolo. Mi-as fi vandut biletul pe piata neagra cu vreo 5000 de coco si ne-am fi intors cu o masina de acolo. :D

    Glumesc, desigur. Reiau: Mama, ce as vrea sa merg si eu acolo! Of, of…

  5. cand se afiseaza castigatorii ? sau cum vor fi anuntati ?

  6. Am dat click pe linkul din text “cu trei dintre voi” si nu apar castigatorii. Unde pot sa-i vad?

    • @Anca: cel mai probabil, compania a luat legatura cu ei si s-au stabilit toate detaliile. Nu se mai vad din cauza ca s-a incheiat prima etapa a concursului, incepe a doua. Si atunci, nu mai avea sens sa tina pagina respectiva activa.