mica publicitate: ajutooor!

Cana NescafeAnunţ de maximă importanţă: cine are o cană Nescafe precum cea din imaginea alăturată este rugat să ia urgent legătura cu mine. De obţinerea unei astfel de căni depinde viaţa mea. You know how they say: My life is at stake. Dacă nu îmi face cineva rost de o astfel de cană, o să am soarta lui Patric: O să mooor!

În fine, lăsînd gluma la o parte, hai s-o spun p-aia dreaptă: eu n-am nevoie de o astfel de cană, însă cineva ţine morţiş să aibă aşa ceva. Oh well… women! Prin urmare, m-a rugat să întreb în stînga şi-n dreapta, dacă are vreo cineva o cană de genul ăsta de dat, pentru că promoţia Nescafe a expirat şi nu se mai găseşte aşa ceva în nici un magazin. Prin urmare, eu întreb pe toată lumea. Am o vagă impresie că e dispusă să dea la schimb o altă cană Nescafe, dar alt model.

Prin urmare: poa’ să mă ajute cineva să scap cu viaţă din toată afacerea asta? :P.

3 comentarii

  1. lol … credeam ca ai spart-o

  2. Sorry, am multe căni Nescafe, dar asta chiar nu mi-a plăcut, prin urmare nu am luat. Dacă vrei “model” vechi, pe care scrie Nescafé vertical, sau model mai nou… cu plăcere, dar cu inimioară nu am. Sorry!

  3. Cred ca am eu acasa. Am un pachet de nesscafe nedesfacut, si stiu doar ca e rosie cana. Uite ma uit asta seara si daca e cana pe care o vrei ti-o dau cu draga inima.