Ce e mai important: că Mihai Tudose e urât sau că e incompetent?

De două zile-ncoace, gura Facebookului nu-i mai tace. “Ce urât e Mihai Tudose!” şi “Ce faţă de beţiv are!” Şi cu asta mi-a fost inundat feed-ul fără încetare. Serios, asta e cu adevărat important?

OK, am dat şi eu o dudă ieri, dar când e destul? Nu de alta, dar pentru mine, subiectul principal legat de Mihai Tudose, proaspăt aproape uns prim-ministru, e că omul e incompetent.

Iacătă, printre altele, realizările lui din programul de guvernare, aşa cum a fost el evaluat de (un incompetent urmărit penal) Darius Vâlcov:

Dacă nu-i destul, citiţi şi textul lui Liviu Iancu, din Profit.ro, altminteri haios, despre realizările lui Tudose din perioada în care era ministrul lui Ponta.

E mai important că are faţă de beţiv (după cum zice lumea) decât că e legat de SRI ca o sperietoare de ciori de parul care-o ţine dreaptă? E mai important că arată ca un suferind de ciroză decât că a recunoscut că a plagiat în lucrarea de doctorat pe motiv că… “erau alte vremuri“?

E mai importantă mutra lui decât faptul că e doctor şi conferenţiar al academiei SRI, deci maximum de competent, cu pasaje de doctorat cumpărate de la altcineva (vezi link-ul de mai sus)?

Va să zică, avem un nou lache al lui Dragnea, plagiator dovedit, angajat al SRI pe faţă şi complet incompetent, iar marea problemă e că individul are mutră de urme de tractor în noroi? Serios?

PS: Pe de altă parte, înţeleg pornirile, faţa individului chiar cere miştouri.

(Foto cover: Octav Ganea / Inquam via Adevărul.ro)

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

3 comentarii

  1. cred ca stiu raspunsul: daca nu ai incotro si trebuie sa stai langa gunoi, dupa un timp nu ai incotro si trebuie sa te obisnuiesti cu mirosul. ‘te acomodezi’. ‘te adaptezi la mediu’. chestiile astea, cu inca un plagiator ce recunoaste sincer ca a urmat o moda, ca e indobitocit in, din si pentru sistemul care cere sclavi retarzi, astea nu sunt noutati. sunt chestii cu care ne-am obisnuit. fata de bolnav care o are un un lucru nou. or fi nostalgicii comunismului asa amnezici cum sunt, insa pare sanatate mintala sa fii nostalgic dupa modestia lui nastase, charisma lui boc sau inteligenta lui oprea.
    sistemul pare a lucra dupa o lege corporatista: cand ai ajuns mare pe piata de nu mai ai nici ce castiga in plus, dar nici ce pierde serios (=monopol), singura metoda de a mai ridica profitul e reducerea cheltuielilor. in viziunea sistemului aceasta lege se poate reformula cam asa: daca aia care sunt condusi si voteaza de sanchi sa sa se simta si ei un pic importanti cu fantazia ca trag la raspundere sau ca ei conduc, daca ii ai captivi, atunci siguranta sistemului se poate intari prin numirea in pozitii cheie a unor oameni cat mai stersi. cat mai stersi ca personalitate.
    in vremurile comuniste, pentru protejarea sanatatii mintale se facea haz de minciunile ieftine ale sistemului, minciuni mici pe care le puteam refula cumva scarbiti de minciunile mari pe care eram obligati sa le inghitim. acum se face misto de chestii arunte cand de fapt suntem obligati sa inghitim magarii imense. nu ne-am reintors de unde am plecat, am ramas acolo unde meritam.

  2. Romanii sunt OBSEDATI in ultimii ani doar de aspectul fizic. Ce sa mai vorbim de femei….praf si pulbere…..

  3. O fi Valcov incompetent pt ce o vrea sa fie el acum, dar ca primar a schimbat radical Slatina în bine. La nivelul ala n-as zice ca e incompetent. Hot, corupt, lacom, etc, da, dar de miscat niște treburi se pare că poate.