Cum şi-a făcut-o singur Mikey Haş

Înainte de a continua cu cititul, urmăriţi clipul de la Vali. Mikey Haş a cerut să plece de la iComedy, că nu se mai simţea în largul lui. Asta după ce s-a tras de brăcinari cu Mihai Bendeac, s-au spurcat între ei pe Facebook, şi-au dat like-uri şi unlike-uri.

mihai-bendeac

E cumva simpatic să-i vezi pe unii oameni că realizează c-au făcut nişte greşeli, deşi, în momentul în care le-au făcut, erau foarte siguri pe ei. Şi cam asta face Mikey Haş acum: îşi dă seama că a devenit vedetă dintr-o dată, fără să fie pregătit să devină una.

Punem pe seama tinereţii, la 27 de ani, cînd te-ai văzut pe sticlă dintr-o dată, e normal să ai mai multă încredere în tine şi să te simţi buricul pămîntului. Ceea ce mă duce, cumva, la altă concluzie: Bendeac n-a fost chiar tîmpit cînd a plecat de la Antena 1.

Altfel, ar trebui să fie o lecţie pentru Mikey: tre’ să înveţi să fii recunoscător oamenilor care ţi-au întins o mînă şi să nu ţi-o iei în cap doar pentru că ai fost în prime-time, la TV, timp de jumate de an, o dată pe săptămînă.

4 comentarii

  1. Dar de cand daca nu-ti mai place ceva sau pur si simplu nu te mai simti in largul tau inseamna ca ti-ai luat lumea in cap? De cand a plecat Mihai Bendeac s-a dus si emisiunea si e foarte buna aceasta alegere. Decat sa fii penibil incercand sa ai umor, mai bine las-o balta. Cam asa cred ca a gandit Mikey. Si Mikey nu a contestat niciodata talentul lui Mihai, ci doar cum a procedat dupa cearta de la Antena.

    • @Paul Cristian: corect pînă la un punct. Însă dacă ar fi fost corect cu el, ar fi plecat în acel moment, n-ar fi sperat să devină mai vedetă ca vedeta. Legat de partea cu penibilitatea, dacă a ales să fie penibil, atunci a făcut-o cînd a acceptat să ia parte la emisiunea în cauză. Cred că cel mai bine pentru el era să-şi ţină gura în loc să se ia la ceartă cu Bendeac. Ar fi fost mult mai avantajat.

  2. Nu stiu care a fost povestea cu Bendeac si comentez numai pe ceea ce am vazut in interviu.
    Alex, oricene are posibilitatea de a alege. Daca omul spune articulat si decent ca ceea ce facea nu-i aducea placere si nu avea rost sa continue, care e problema? In viata intri in situatii care nu sunt asa cum ai crezut de la bun inceput. Mikey Has a avut ocazia sa dea inapoi de pe un drum cu probleme pe care nu le-a vazut de la inceput. Asa ca a ales sa dea inapoi. Pacat ca e derutat, pacat ca nu stie ‘incotro sa apuce’ (imi pare rau ca incep sa vorbesc in limba de lemn) si prin faptul ca nu vrea proiecte de viitor ca i le naruie viata mi se pare ca e pesimist.