Minuni pe noul stadion naţional!

Lăsînd la o parte penibilul situaţiei în care s-a pus Radu Banciu, aseară, la – mă scuzaţi – B1 TV, omul a explicat şi ceva condiţii de participare pe stadion, la meciul România – Franţa: fumatul interzis şi consumul seminţelor, de asemenea, interzis. Adică s-a întîmplat minunea şi stadionul a fost – teoretic – mai curat cînd au plecat spectorii români, binecunoscuţi pentru bunul simţ de care dau dovadă la fiecare meci.

Lăsînd gluma la o parte, mă gîndesc că, de fapt, la finele meciului, ei nu i-au fluierat pe jucători, ci pe organizatori. Cum adică să nu fumezi şi, mai ales, să nu spargi seminţe la meci? Păi, ce, noi sîntem nemţi? Ori sîntem români, ori nu mai sîntem!

PS: Aseară, Radu Banciu îşi făcea emisiunea comentînd live, la B1, meciul difuzat – tot live – pe TVR. Deh… Altfel, dacă nu ştiţi cine e Radu Banciu, vă spun eu: fost – dacă-mi amintesc bine – redactor-şef adjunct la răposatul cotidian Sport Total şi realizator de emisiuni la Sport Total FM.

5 comentarii

  1. Mie imi place Banciu, chiar daca nu sunt mereu de acord cu ceea ce spune.

  2. SI fost realizator la sport.ro de unde a fost dat afara dupa o emisiune in care l-a luat la misto pe becali si steaua. iar inainte de asta comentator la eurosport pentru turul frantei.
    ce era sa faca omul daca de la ora 23’00 are emisiune si publicul holba ochii la gaurile din gazon? macar era mai amuzant decat comentatorii oficiali.

  3. Dar fumatul era permis in spatiile amenajate , asta insemnand practic peste tot cu exceptia zonei cu scaune .

  4. am urmarit ani la rand turul frantei mai mult pt. comentariile mereu savuroase ale lui radu banciu si radu naum.