muzica: titi botez

Pentru ca tot m-am uitat prin calculator si am vazut ca am tone de muzica si nu stiu exact ce anume am, ca nu le-am ascultat pe toate, m-am oprit in folderul diverse. Unde am descoperit ca am muzica pe care am ascultat-o extrem de rar. Ce mi-a sarit mai intii in ochi, dupa care in urechi, a fost Titi Botez. Piesa se numeste Azi noapte te-am visat. Uite cam asta era muzica de acum mai bine de jumatate de secol… Si, ca sa vezi, suna mai bine decit mare parte din muzica actuala.

http://evoca.com/evocaPlayer/evocaPlayer.swf?id=27679

4 comentarii

  1. Alex, spune-mi si mie te rog daca blogul de tipul asta ca al tau se plateste, ca un site, sau ti-l faci tot gratis cum e weblogul si cum sunt atatea altele, doar ca e mai complicat de facut ?

    multumesc, teperomanesti

    ps – super romanta aia pe care ai pus-o, ar fi de mare efect sa pui si Jan Moscopol, cu “Te-am iubit frumoasa Zaraza” , cred ca asa se numeste melodia, daca nu, oricum, asa incepe si e foarte cunoscuta.

  2. depinde cita programare stii, ca sa platesti mai putin. te costa in primul rind domeniu, iar in al doilea rind hostingul. restul e un wordpress, template-uri se gasesc foarte multe, ramine sa ti le configurezi. iar aici intervin ceva cunostinte de programare.

  3. multumesc, Alex :)

  4. Te implor, ai putea cumva sa imi trimiti si mie melodie asta? Am cautat aproape toata ziua Titi Botez pe fel de fel de site-uri si programe and no luck :(