neogen face spam

Indiferent ce parere ar avea oricine, neogen e porci si nesimtiti pentru ca spameaza lumea. Spre exemplu, ultima gaselnita a oamenilor este sa ma intrebe cu cine am baut prima cafea. Mail primit de la noi2.ro, mail nesolicitat, bineinteles. Eu nu solicit mailuri de la nimeni, dar inboxul meu abia rasufla de atita spam. Mai nou, si de la neogen.

Oamenii si-au adus aminte ca vine iarna si ca au nevoie de utilizatori cit mai multi. Asa ca ce s-au gindit? Sa fie idioti si sa trimita mass-spam. Ca deh, doar au de unde alege. Ba de porci ce sint, au mai pus si link de dezabonare, de parca eu m-as fi abonat vreodata la spamul lor. Nu, multumesc. Cu toate astea… Uite spam! Ba inca unul comentat de mine :D.

Se apropie sezonul sarbatorilor.
Asta stiu si eu, ca nu degeaba e jumatea lui noiembrie.
Daca esti singur, acum simti ca iti doresti cel mai mult o partenera.
Si daca am si, pe deasupra, o mai si iubesc foarte mult, ce fac? Imi mai doresc una?
Ce e de facut?!
Sa ignor idiotii care dau sfaturi moca.
Iesi cu prietenii, mergi la petreceri si concerte, incearca ski-ul sau snowboardul, viziteaza-ti rudele si improspateaza-ti profilul cu impresii vizavi de sezonul rece.
De schi si de snowboard nu cred ca imi ajung banii, de vizitat neamurile nu cred ca am chef, ca-s prea stresante, iar despre reimprospatarea profilului… cum adica? Il spal pe fata? Ii fac un refill cu bere? Care profil?

Vei fi uimit cate persoane noi poti intalni facand toate acestea si, de ce nu, poate o intalnesti si pe ea…
Bine, bine, si daca am? Si daca o mai si iubesc? Are you fuckin’ idiots?
Bafta la…colindat!
Multumesc, o sa il colind pe Calin Fusu, sa imi dea niste bani ca sa nu mai scriu de cit de idioate sint serviciile neogen. Imi da?

Eu, personal, n-am dat click pe nici un link de acolo. Prin urmare, m-au pierdut de erou al fraierimii care da click pe timpenii. Cu ce va ajuta, nene, sa trimiteti idiotenii utilizatorilor inscrisi pe neogen.ro doar pentru bestjobs.ro si pentru anunturi imobiliare? Doar ca sa va aflati in treaba? Bloody spammers!