O chestie mişto de la Nivea şi o întrebare foarte serioasă

M-am trezit, acum vreo două zile, că mi s-a terminat gelul de duş şi mi-am adus aminte c-am primit, înainte de Crăciun, de la Nivea, un soi de “man’s cleaning toolbox” sau ceva, venit într-o cutie mişto, cu toată gama Nivea Men Active Clean Charcoal… ceva.

Pen’ că sunt un zăpăcit, evident c-am pus cutia undeva şi-am uitat de ea până alaltăieri. Aşa că o să las asta aici, repede, că oricum nu mă pricep la cosmetice şi similare: gelul de duş miroase foarte mişto şi face spumă, aşa cum ar trebui să facă orice gel de duş, deci mai cumpăr.

Setul cu gel de duş, şampon (urmează să-l desfac şi pe ăsta, doar că la cât e de frig afară, am renunţat să mă mai spăl pe cap în fiecare zi) şi un roll-on văd că e la reducere, la eMag, e 35 lei în loc de 41. Eu am devenit fan.

În altă ordine de idei, întrebarea cât se poate de serioasă e următoarea: ştiţi vreun instalator bun care se pricepe şi la pus gresia la loc după ce-a terminat de spart?

Am impresia că am o ţeavă de scurgere fisurată şi îmi inund vecinii de dedesubt. Ideea e că, dacă tot repară ţeava, să nu rămân cu un şantier în baie.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

2 comentarii

  1. Știu eu un instalator foarte bun. Ți-am lăsat mp.

  2. Ala ce cauti tu e zidar sau faiantar! Foarte bun gelul! Vezi sa nu il consume instalatorul!