O glumă proastă: Concedieri la GSP. Primii daţi afară, corectorii

Spun glumă proastă pentru că, de fapt, e o glumă proastă ce urmează să scriu. Nu ştiu de nici o concediere la Gazeta Sporturilor, dar asta nu înseamnă că ceva-ceva nu se întîmplă la departamentul Corectură. Altfel nu pot să-mi explic de ce articolul de pe blogul lui Cătălin Tolontan poate conţine o enormitate precum cea din imaginea de mai jos.

Zău, se dau afară oamenii de la corectură? Şi “dezacoardele” cui rămîn? Zău, “bani sportului“? Nu de alta, dar mă întreb dacă la fel a intrat şi în ziar, mai ales că ăsta miroase a copy-paste.

4 comentarii

 1. Vezi tu, Alex, uneori se intimpla sa fii neatent. Uneori esti stors de munca facuta. Uneori, pur si simplu, astfel de lucruri se intimpla. Nu e nestiinta. Crede-ma.
  Tie nu ti se intimpla? Niciodata? Tu ai corector personal la blog?
  Si asa mai departe – evident ca e cel mai usor sa fii circotas. Chiar cel mai usor lucru. Mai greu e sa faci astfel de anchete, cu tot ce presupune, si sint multe lucruri riscuri nestiute. Si foarte putini se incumeta si au curajul. Cei mai multi – cu circoteala. Romania.
  Romania aia pe care o criticam, nu?

 2. Da, cred ca are si Cristi dreptate. Amandoi aveti. Corectorii sunt necesari, si pentru “dezacoarde”, si pentru scapari.
  Pe primul rand al articolului, chiar la finalul primei fraze, citesc „urmeaza scriu”. Probabil intre cele doua cuvinte trebuia sa fie „sa”?
  Pe langa corectori, publicatiile au nevoie si de asa-zisa „minte limpede”.
  Caci „omul e supus greselii”!

 3. eu nu am stiu pana acum ca exista si corectori..credeam ca textele sunt facute cap coada de ziarist..