O idee (bună) despre TVH 2.0

Pe la finele lui februarie, dacă vă mai amintiţi, s-a lansat TVH 2.0. Proiectul Restart România / România 2.0, despre care am scris atunci. Habar n-aveam, la vremea aia, că e un rebranding pentru TVRM. Am apucat să caut însă mai multe informaţii despre televiziune şi despre ce se întîmplă acolo şi nu sună rău. Detalii despre program, pe pagina de Facebook – s-au strîns peste 1.800 de like-uri; transmisie live online, pe pagina lor.

Pentru o televiziune fără vreun buget spectaculos, TVH 2.0 are un program mai mult decît decent. E drept, românii s-au orientat mai mult pe zona de entertainment – hai, infotainment!, ca să fim indulgenţi -, aşa că subiecte precum educaţia, medicina şi agricultura au devenit subiecte depăşite. Caz în care e lăudabil că televiziunea asta are emisiuni pe domeniile astea – am remarcat spicuind programul; altfel, eu nu prea mă uit la TV.

Dincolo de emisiunea lui Ilie Şerbănescu, şi Sebastian Lăzăroiu are un talk-show, de luni pînă joi, “Amintiri din viitor”, de la 20.30. Urmează încă o emisiune de o jumătate de oră. Şi chestia care m-a distrat teribil, de la 22.00, o emisiune, desigur, pe politic (în ideea descoperirii viitorilor politicieni), numită – cum altfel? – “Albă ca zăpada”.

5 comentarii

  1. vorbitzi serios?

  2. Auuuu… România nu se poate restarta online decât cu Microsoft Silverlight. Măcar dacă era Flash. De HTML5, iPad și mobile nu mai vorbesc.

  3. Iti asociezi numele cu conceptul web 2.0 si pe pagina principala troneaza Microsoft Silverlight. Absolut jenant. Nu inteleg cum de n-a zburat webmasterul inca sa aduca unul mai competent care sa le rezolve in doua zile si trei miscari streamingul.
    TV H offline mai degraba