O ţeapă CEC Bank de toată frumuseţea

Aflu acum cîteva minute, de pe Twitter, cum că un domn, care a făcut greşeala să ia un credit de 9.000 de lei de la CEC Bank, în iunie 2005, pe care l-a rambursat anticipat în aprilie 2007, se trezeşte în 2010 că e dator băncii cu 1.600 de lei şi că, mai mult, a fost raportat la Biroul de Credit ca rău-platnic fără a fi notificat cu 15 zile înainte – aşa cum scrie în lege – că este restanţier şi că alte bănci nu-i vor mai acorda împrumuturi.

Omul, de bună credinţă, s-a dus în 2007 la CEC, în momentul în care a făcut rost de bani, şi a cerut să i se ramburseze anticipat creditul. Pe angajaţii băncii i-a durut la bască, aşa că i-au vărsat banii în cont. În consecinţă, s-ar părea că banca şi-a retras lunar rata din contul curent, iar domnul nostru e în continuare dator – şi-o să mai fie o bucată de vreme – şi cu 90 de zile întîrzere la plata ratelor.

Din păcate pentru noi, genul ăsta de bătaie de joc e la ordinea zilei. Iar CEC Bank nu e doar un exemplu izolat unde nişte angajaţi mai zeloşi decît permite legea îşi permit să se joace cu vieţile altora. Nu pot decît să zic mersi că ING şi BCR, băncile pentru care cu onor prestăm lunar ca să ne plătim ratele, nu fac faze de genul ăsta. Zău, chiar sînt mulţumit de colaborarea cu ele.

Dar ce altceva aş putea să spun? Să sper la dobînzi mai mici şi la mai multă seriozitate din partea băncilor – vorbind la modul general – într-o ţară în care legislaţia permite o astfel de bătaie de joc?

Cert e că, într-un final, nu poţi să nu te aştepţi la aşa ceva de la entităţi bancare precum CEC Bank, unde prestează anemic aceiaşi angajaţi care lucrau şi la 1900 toamna şi care, din cauza somnului provocat de dorinţa de pensionare în cîteva luni – un an, uită de la mînă pîn’ la gură ce-a cerut clientul.

Şi, uite-aşa, acceptăm să fim luaţi la mişto de o bancă autohtonă pe care am susţinut-o ani de zile din contribuţiile noastre la stat. Altfel spus, şi batjocoriţi şi cu banii luaţi.

32 comentarii

 1. Transilvania Bank

  a luat sotia un credit pentru masina in 2007. In 2009 am mers la sucursala de la Chibrit ca sa ma treaca si pe mine in scripte si sa pot plati rata fara sa mai completez mereu hartie cu cine sunt si de ce kkt dau eu bani acolo.
  Intr-o zi am fost sa platesc la alta sucursala. Nu se poate, nu sunteti trecut. Mergem iar la Chibrit, se verifica, se butoneaza, e totul ok.
  Dupa o v reme ajung la sucursala de la Rahova. Nu poate, nu apareti.
  Insist, se da telefon la sucursala Chibrit, astept de parca venea cineva cu raspunsul calare pe catar, intr-un final e clar: trebuie sa scriu iar mizerie de aia, sa scot buletinul si sa fac copie.
  Tipa e draguta, imi face ea copia respectiva. Cand sa platesc, descopera ca in expirase buletinul (asta nu e vina bancii, e numai a mea).

  Minunata intamplare, a trebuit sa las tot la o parte si sa-mi fac buletin.

  De atunci mi-e sila sa mai platesc nenorocita aia de rata la masina.

 2. Pt. domnul de mai sus: exista si alte posibilitati de plata. Eu de exemplu am creditul si cardul pe care mi se vireaza salariul la aceeasi banca. Am semnat o conventie cu ei ca in fiecare luna la data de.. sunt de acord sa-mi ia de pe card respectiva suma si asa am scapat de o grija si un drum in plus.

 3. dar cum ar fi sa reclame la OPC sau sa ii dea totusi in judecata? pacat ca in Romania, dupa un proces, iesi mai zdrentuit decat ai intrat.

 4. Ce mentioneaza Oana in Irlanda se cheama Direct Debit si reglementata prin lege – poti sa o folosesti la facturi, rate etc.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_debit

  Inseamna ca primesti factura cu 14 zile inainte, timp in care poti sa o dezbati cu furnizorul daca ai gasit o greseala, dupa care iti retrage automat din contul curent. Exista o sectiune de Direct Debit pe mai orice tip de contract. Nu am mai stat la cozi de vreo 8 ani de zile, poate doar la posta si ca tot omul vorba aia, internet, cablu, gaz, curent.

  Cred ca ar fi o chestie extraordinara pentru tot sistemul, facturile se platesc la timp, nu mai stau oamenii la coada – milioane de ore de nervi de care nu e nevoie pentru o multime de oameni, ar fi chestie geniala.

  • @Dan: ING, de exemplu, are Direct Debit. Eu nu-l folosesc din cauza ca nu-mi intra leafa pe card si n-am in fiecare luna bani in cont la scadenta. Dar, cum ziceam, exista si sint destui de multi cei care il folosesc.

 5. Din pacate ai dat prea putine informatii ca sa ne putem crea o parere corecta. In momentul in care faci o plata anticipata integrala a creditului banuiesc ca se fac niste acte nu? E clar ca nu e de ajuns sa pui banii in cont si gata.

 6. Pentru OANA
  Candva, demult… prin 2002 am fost si eu in epoca informationala facand ceea ce a-ti spus dumneavoastra (pe un card de Raiffeissen) adica o conventie pentru plata telefonului fix si a energiei electrice. Absolut in fiecare luna plateau cu intarziere (de aproximativ 3 – -5 zile) iar drept consecinta pe fiecare factura apaream restantier (foarte enervant). Obisnuit sa fiu “restantier” nu am mai citit foarte bine factura la curent. Rezultat: cu banii in cont, banca a uitat sa plateasca o intreaga factura, luna urmatoare platind insa noua factura. Dupa ce s-au adunat 90 de zile de neplata a acelei facturi m-am trezit fara curent. Ancheta, alergaturi, plata taxe debransare – rebransare…Explicatiile bancii: colegul nostru a uitat. Paguba aprox. 700.000 lei (vechi valoare 2002). Rezultat final: anularea conventiei de plata utilitati si in luna urmatoare a cardului. Din 2002 nu am mai intrat intr-un sediu Raiffeissen…

 7. @Viorel,

  acolo nu e in totalitate vina bancii. La direct debit (sau cel putin asa era la Astral acum 5 ani) cererea de debitare se face de catre Electrica. La cererea Electrica, banca face plata. Daca Electrica nu a cerut banii pentru dumneavaostra, banca nu i-a virat.
  Pentru ca Electrica ii trimite lunar o lista cu numele si totalul facturii celor care au cerut plata DD.

  Si in fiecare luna trimite acea lista care contine suma ultimei facturi emise… daca a sarit o luna.. e bine sarita.
  Intre timp poate s-a mai schimbat ceva.

 8. Atunci la CEC a fost ca si pentru Viorel la Raiffeissen: vina unui singur angajat. Se intampla la multe banci. Si in strainatate, poate mai rar. Banca ar trebui actionata in judecata, obligata la plata si apoi are actiune in regres impotriva angajatului vinovat. Cine greseste plateste! Despre CEC am auzit doar lucruri bune, pana acum. Despre BCR am auzit, in schimb… Eu, multumesc lui Dumnezeu, n-am prea avut probleme cu nicio banca. Despre sistemul bancar, in general, as mai comenta.

 9. exact acelasi lucru l-am patit eu si sotia cu bcr
  am avut un credit ipotecar anl pe care l-am achitat integral in avans in sep 2007 (am platit vreo 5.000 euro anticipat) dupa care am aflat prin septembrie 2009 ca banii de fapt au stat in cont si se tragea lunar rata si dobanda.
  Acum mai avem de plata cca 5.000 RON
  Culmea nesimtirii BCR (Izvor) – am facut cerere in nov 2009 prin care explicam ce s-a intamplat, ca angajata nu a procedat la rambursarea anticipata (cum cerusem) ci a lasat banii in cont si nici azi, la 3 luni nu avem un raspuns oficial al bancii;
  cred ca ma duc si la OPC, nu se poate sa faci o cerere, sa depui o contestatie si nici in 3 luni sa nu ni se raspunda.

 10. @Donache, eu am păţit la fel cu Reiffeisen pentru un credit. După 6 luni de plătit rate, am mers şi am rambursat creditul în avans, cu o penalizare. Am întrebat dacă din acel moment mai am vreo obligaţie faţă de bancă, mi-au zis că nu.
  După 6 luni mi-au spus că sunt restantă la rate – deşteapta care mi-a făcut ultima hârtie n-a ştiut ce trebuie să facă. Eu, de unde să ştiu care e procedura????
  Ce m-a enervat a fost că au tot încercat să mă intimideze cu stilul lor idiot , adică să mai plătesc ….
  N-aveam timp şi bani de dat în judecată în acel moment, am rezolvat-o cu chitanţele, cu ridicat tonul şi ameninţându-i că îi dau şi în judecată şi la ziare pentru că nu sunt profesionişti.

 11. Buna ziua,

  Revin cu un comentariu pentru problema mea cu CEC Bank, din articolul initial de pe http://www.conso.ro/citeste-comentariu/134/cons/CEC-Bank-te-pune-sa-platesti-din-nou-creditul-la-3-ani-dupa-rambursarea-integrala.html
  Ieri am primit o notificare in care CEC Bank ma informeaza ca am acumulat 67 zile intarziere la plata ratelor iar pentru a fi la zi cu plata dobanzilor si ratelor este nevoie sa platesc 600 RON, altfel voi fi raportat la Biroul de Credit.
  Am sunat la agentia Iatropol, iar la intrebarea “Cum sa fiu raportat la Biroul de Credit daca eu deja sunt listat acolo cu acest credit”, raspunsul angajatilor a fost: “Atunci v-am raportat la Biroul de Credit ca asa a fost, nu am stiut cum sa procedam, insa acum urmam procedurile standard, asteptam o rezolutie de la Centrala CEC”.

  Pe data de 12 februarie am trimis o reclamatie prin fax si email Centrala CEC, abia astazi am primit un raspuns, dupa alte telefoane prin care doream sa stiu ce s-a intamplat cu acea reclamatie:


  Stimate Domn,

  Referitor la sesizarea dumneavoastra telefonica din data de 12.02.2010, va comunicam ca am receptionat reclamatia dumneavoastra si incercam sa remediem situatia creata. Cazul este inca in analiza, iar de indata ce vom avea o rezolutie finala, va vom comunica. Referitor la stergerea informatiilor de la Biroul de Credit, aceasta nu se poate realiza decat in momentul in care se ia o decizie referitoare la situatia creata.

  Va multumim,
  CEC Bank

  Sunt totusi optimist, si sper sa rezolve aceasta problema.

  Multumesc,

 12. Am avut aceeasi problema cu BCR si Unicredit, in ambele cazuri din exces de zel si proasta pregatire combinate cu nesimtirea si figurile din cap ale angajatilor din sucursale. Se pare ca bancile si societatile de asigurari din Romania au un statut special care le ofera toate drepturile asupra clientilor, dar nici o obligatie. Vreau o lege care sa ma protejeze de imbecilitatea unor corporatisti ca cei care mi-au adus cateva saptamani de nervi si spume + cheltuiala de du-te vino pe la banci.

 13. HOTI ! si nesimtiti! :D

 14. Sue the bastards!

  Fara mila si cu acelasi grad de indiferenta cu care a fost tratat!

 15. Si eu am avut un credit la CEC pe care l-am achitat din 2006 pana in 2008.
  Acum umbland sa fac un nou credit, aflu cu stupoare ca figurez inca cu acel credit din 2006 datornic.
  A trebuit sa merg la CEC si sa astept 1h sa gaseasca dosarul fizic si apoi sa-mi elibereze “Adeverinta” (de buna purtare) din care reiese ca am lichidat din 2008 creditul. Ideea ar fi ca nu s-au actualizat datele in baza de date a celorlalti.
  Am dus Adeverinta CEC la banca la care am facut noul credit si a fost luata inclusa in dosar.

 16. Degeaba postam pe net. Numai frica ne mai poate determina sa ne comportam ca niste oameni. Cum sa semeni aceasta frica ? Simplu.

  Dai in judecata CEC Bank si ceri despagubiri de 100 000 de euro pentru ca ti-au afectat statutul social de cetatean onest si ca te-au amenintat cu neprimirea de alte credite de la banci.

  Daca justitia ar merge si ai cistiga un astfel de proces, facem pariu ca la urmatoarea runda de angajari ar trebui sa fii de vreo 10 ori mai competent decit actuala serie de panarame, ca sa se uite seful de filiala la tine ?

  Oare americanii cum au ajuns sa fie atit de respectuosi si “politically correct” in societate ? De buni cetateni innascuti ce sunt ei ? Neah, spaima e motivul.

 17. In piata mi se intimpla sa mi se strige de catre o tarabagioaica : Spune sefu cate kile de cartofi sa-ti dau ? ( eu aratind ca orice altceva dar numai a sef nu ) Acelasi sentiment l-am avut si in fata unor angajate ale unor banci care evalueaza clientul ( potentiala victima ) dupa criteriile invatate la cursurile de pregatire si din experienta celor cu rezultate (infatisare,mimica,imbracaminte,atitudine,statut social,etc.). Zambetul , amabilitatea formale ma intristeaza si irita ca si lipsa de educatie elementara si profesionala . La CEC (Tulcea) insa , atitudinea celor mai multe angajate e scandaloasa de parca cei 7 ani de acasa i-au primit la tirla . Mi-au cerut odata sa vin cu depozitul de acasa . Eu credeam ca mi-am depus economiile la CEC intr-un depozit . “Dumneata nu intelegi ca trebuie sa vii cu depozitul de acasa ?
  Zambete cu subinteles intre dumnealor . Nu , nu inteleg . ”Dumneata te prefaci sau asa esti sau poate ai alte probleme…Se refereau la contract . O alta problema legata de bancomat au rezolvat-o dupa 3 ani , dupa nenumarate interventii din partea mea la sucursala si agentia din Tulcea si telefonic la Bucuresti . Apreciez prestatia serviciului telefonic al CEC Bucuresti ca fiind bun ,aproape ireprosabil dar fara capacitatea de a influenta factorii de decizie centrali pt. ai determina sa ia masurile necesare in vederea ameliorarii calitatii serviciilor locale (Tulcea) . La Galati Tiglina ,centru , I.C.Frimu , Predeal , Brasov ,Constanta (Abator) .prestatii admirabile , amabilitate , promptitudine , dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientului . In Iulie 2010 , dupa ce am asteptat mai bine de 10 min. , la Ag. 1 TL , singura doamna disponibila la ora respectiva , vorbind la telefonul mobil , intorcandu-si spatele , ca nu cumva s-o deranjez , i-am facut o foto , eu fiind singurul client . Din cauza caldurii , cred , colegele pleostite de zapusala nu au mai solidarizat in spiritul de gasca obisnuit eu scapand cu o besteleala ca la usa cortului doar din partea avizatei si cu amenintarea ca voi ramane fara telefon pe viitor daca mai indraznesc . Mi-am prezentat scuzele si iertaciunile de complezenta si am iesit din agentie amintindu-mi ca in alte dati a fost mai rau . Alta data am luat-o pe sora mea martor . Am solicitat la ghiseu un formular de reclamatie pt. o problema la bancomat . Ca si in alte dati am fost refuzat si mi s-a indicat sa iau legatura cu persoana desemnata , responsabila cu ATM-urile , care de fiecare data , daca nu era in concediu , la sucursala , sau pe teren , era pe undeva , urmand ca eu sa mai trec pe acolo , mai bine de luni intr-o zi , in orice luna din an doresc . Cand am solicitat serv. Internet Banking 3 zile s-au straduit sa ma convinga sa renunt daca nu ma pricep bine la calculatoare si net altfel imi voi pierde banii prin diferite conturi , asa cum au patit-o atatia altii . Am efectuat de atunci nenumarate plati si transferuri on line fara vreo problema si nici acum nu sunt mai priceput ca la inceput . Si ar mai fi si altele , numai Doamnele au ramas aceleasi de dinaintea democratiei si nu mai am nici o speranta dar am posibilitatea sa aleg o alta banca ceea ce am si facut si nu exista termeni de comparatie . Din pacate bancile mari ( Romanesti) lasa de dorit si ca oferte si ca atitudine .

 18. CEC Bank ,banca cu babacinile comunismului,sustinuta fortat de ministerul de finante.Am luat si eu un credit la CEC bank, sucursala sect 2 din St cel Mare.Am luat o teapa imensa!?…In martie 2009 am luat un imprumut crezind ca am dat lovitura cu 13% dobinda dar n-am fost atenta si nici informata de respectivele(aici sunt numai femei singurul barbat cred ca este directorul general)caci comisionul de adminisrare este 135lei/luna timp de 23 de ani.Oricum platesc comisionul mai mult decit rata vreo 5 ani plus dobinda.Acum am adus documente ca am un venit mai mare si vreau sa-mi scurtez perioada de rambursare,sa mi se mareasca rata lunar dar toantele nu vor.Ma omoara ca trebuie sa-l lichidez pe acesta si sa-mi fac altul .Insemnind alte cheltuieli suplimentare de la fisc de la asigurari cert inca 1500 leiin plus sa definitivez contractul.Ma puteti ajuta !!!!!!!

 19. Pentru toti care au luat teapa de la o banca din neatentie , graba sau nestiinta.
  Luati-va o zi libera si intrati intoate bancile existente.Puneti sa va faca simulator de rate inclusiv comisioane.Calculati daca iese mai ieftin si faceti o refinantare.
  Am o cunostinta care a facut credit la Banca Romaneasca , unde s-a uitat a spune ca dobanda afisata era promotionala si valabila doar 1 an de credit. Cand a aflat a facut o refinantare la ING unde il ajunge rata mai mica , pe o perioada mai scurta si i s-a mai si suplimentat putin creditul.( dorinta sa).
  Pentru toti care doresc sa plateasca anticipat un credit , nu este necesar sa solicitati acest lucru la casierie.Ci, este obligatoriu sa mergeti la un ofiter de credite, care va va face o recalculare a datoriilor dumneavoastra ( inclusiv comision pentru plata anticipata , daca exista), iar dupa ce faceti plata la casierie cu chitanta va intoarceti la acelasi ofiter de credite pentru inchiderea contului si a creditului.Puteti solicita si o notificare in acest sens.
  Casierul nu este abilitat decat sa primeasca bani , sa-i verse in contul dumneavoastra si sa emita chitanta.
  Si inca un sfat pentru toti romanii.
  Fiti foarte prudenti cand solicitati banii de undeva, nimic nu este gratis in lumea asta!

 20. Am depus un dosar la Cec Bank pentru refinantare, eu aveam un card de cumparaturi la BRD si mi-am zis sa-i fac o refinantare si sa-mi iau o masina, cei de la Cec mi-au zis sa aduc o adresa de refinantare de la BRD cei de la Brd mi-au dat-o insa m-a costat 50 euro un kkat de hartie,( pt ca cec bank nu accepta numai prin adresa de refinantare si mesaje platite cu cate 10 euro), dupa ce totul a fost ok, asteptam sa trimita bani in contul BRD si sa ma duc sa inchid acel card pentru ami putea lua bani, surpriza m-au sunat de la CEC BANK, cica sunt prea tanar si nu imi acorda creditul, asta in ideea in care eu am 24 de ani adica kkat eram tanar la 18 dar asa… si am ramas si cu 1 sapt jumatate de asteptat fara 50 euro si cu buza umflata am vb cu un avocat si mi-a zis ca nu am ce sa fac, legal ei au procedat corect insa nu am cum sa-i dau in judecata.MAREE GRIJA CEC BANK BANDITI

 21. pt marius cum daca am 22 de ani nu-mi pot face un credit la CEC BANK…?scuza-ma da sunt nou in ale creditului si doar as vrea sa stiu daca esti amabil ….

 22. pt Marius te superi daca-mi dai si mie detalii referitor la refinantarea acelui card??? eu astazi am fost la CEC si vreau sa acopar 3 carduri al trei banci diferite asta presupune ca trebuie sa fac acolo cereri inainte de a sti daca primesc sau nu banii??? arizzona37@gmail.com

 23. Chiar daca este cam tardiv sa fac si eu un comentariu, il fac totusi sa imi exprim dezamagirea fata de angajatii CEC.

  Am contractat un credit la sucursala Braila CEC Bank in anul 2008, iar in luna mai 2011, am efectuat o refinantare la o alta banca , deoarece acestia aveau un produs bancar atractiv, zis si facut. Dar astazi cand a trebuit sa incetez raporturile juridice cu CEC Bank, am fost tgratat extrem de rau: de la idiferenta la ignoranta , chiar la nesimtire, bineinteles aceste randuri sunt valabile doar pentru angajata (ne)amabila (..) Luminita care a taraganat activitatea aproximativ 3 ore doar pentru o hartie care imi trebuia la celalta banca prin care sa demonstrez ca banii au fost intradevar pentru refinantare.
  Sper sa nu patesc si eu la fel cum a patit cel ce povesteste despre “tzeapa” CEC, deoarece voi mai merge inca odata la CEC pentru a inchide toate conturile existente la ei (ma refer la cel de creditare si contul curent..)
  si apropos… ei nu au un forum sau un linc ceva pentr reclamatii, asa cum prevede legea si cum ar fi normal sa fie.

  Managerii sunt de vina!!!!!!!!!! NU-SI INSTRUIESC ANGAJATII, SAU POATE SE MERGE PE NEPOTISM ASA CUM ERA PE VREMEA “EPOCII DE AUR?”

 24. eu zic ca toyate bancile fac greseli din cauza angajatuilor incompetenti eu am patit la brd sunt niste hoti niste nenorociti

 25. Eu nu as baga pe toata lumea intr- o oala.Si doresc sa subliniez faptul ca lucrez cu aceasta banca din totdeauna si nu am nimic de reprosat salariatilor. Din contra sint foarte amabili si respectuosi cu clienti .Imaginea banci si atitudinea salariatilor sa schimbat enorm in bine in ultimii ani .Si nu cred ca acele conturi pe are le au persoanele respective le-au afectat cumva veniturile ,ptr ca am si eu cont la CEC si nu se plateste nimic ptr administrare sau intretinerea acestora ,iar pentru adresa de refinantare doresc sa il atentionez pe domnul de mai sus ca cele mai multe banci au comision ptr a elibera asa ceva interesativa si nu mai spuneti neadevaruri .

 26. Domnu’ Alex Mihăileanu…cred ca acel domn este putin cretin, retard,idiot…cum doresti sa-l intitulezi…cand faci o plata anticipata..nu de alta, dar poate vrei sa ai cu ce justifica…la cec bank nu mai platesti dobanda pentru perioada ramasa….si ia sfarsit un contract cu aceasta ocazie..deci , prin urmare, stu trebuie sa pui intrebari cu privire la hartia ce ti se va elibera in acest sens…precum ca creditul a fost achitat…bcr si ing cred ca au cele mai mari dobanzi in momentul de fata..acum 2 saptamani am terminat de analizat ofertele pentru un credit de nevoi personale iar din punctul meu de vedere cec bank a avut cea mai avantajoasa oferta..

 27. IN 1978 AVEAM LA CEC BACAU 90.000 LEI PENTRU O MASINA , CAND MA-M DUS CA SA II SCOT AU DISPARUT , CINE CREDITI CA I-A LUAT UN FUNCTIONAR , A FACUT LICHIDAREA LA-U PRINS LA GRANITA , DACA NU IL PRINDEAU ADIO BANI .

 28. Dragi clienti dezamagiti ai CEC-ului (CEC Bank acum). Cred ca aveti probleme de comunicare si de intelegere. Daca un angajat e idiot si nu a facut ce trebuie (vb de rambursarea in avans a unui credt/card) e de datoria ta sa te uiti pe chitanta care ti-o da inapoi si pe care o semnezi…
  Si eu am fost si sunt din nou client CEC Bank.
  Am avut card de credit pe care l-am achitat dupa vreo 2 ani, si acum am luat prin programul imobiliar un ap.
  Au cele mai bune dobanzi de pe piata si daca te duce un pic capul (adica pe tine – clientul) si faci cum ti se spune si bagi la cap ce spune tipu sau tipa de la credite, nu ai cum sa te tapesti.
  Din pacate pentru asta, mai trebuie sa te duca si capul, nu sa fii un taran care nu stie ce semneaza sau nu il intereseaza nimic decat sa fie cum vrea el…
  La orice banca, in contractul pe care il semnezi pt un credit (fie card/nevoi persoanle/imobiliar) sunt trecute toate dobanzile, comisioanele si detaliile rambursarii. Exista dobanzi diferite (fixe/variabile) care pot sa depinda de anumiti parametri economici.
  Fiti ateti cand semnati ceva, ca nu banac va tapeste, voi siguri o faceti si dupa aia urlati ca aia sunt idioti, in loc sa vedeti ca de fapt voi ati fost de acord cu toate si voi ati cerut sa fie asa.

 29. @Ami nu stii ce vorbesti ! E vorba despre NESIMTIREA crasa a angajatilor CEC! Am vrut sa schimb o suma in Euro, in mod civilizat, fara sa iau tot orasul si toate sucursalele lor la cautat, sa vad daca au valuta respectiva. Dau telefon, mi se face legatura la sucursala din calea Victoriei 11-13, este intrebata casiera, mi se raspunde ca este, deci sa ma duc… Ajung acolo dupa 25-30 de minute, cu atatia bani la mine, prin centru (deci pe jos) si acolo mi se spune ca nu au. Mai mare mizerie de neseriozitate eu n-am intalnit… Sa pui oamenii degeaba pe drumuri…

 30. Eu am depus 2000 euro pe 3 luni…din data de 7 octombrie.2012 .pana in 7 ianuarie 2013…nu pt dobanzi .doar sa nu umblu la ei..sunt cum se face pe data de 7 cerand lichidarea contului…si imi spune ca dureaza 10 zile…au trecut data de 17…sun la ei normal..ca mi s-a zis ca ma contacteaza personal de la Bucuresti…Imi raspunde ca am primit cererea dumneavoastra si bani se duc la finante si de acolo va contacteaza telefonic..a trecut o saptamana..sun iara sa imi verific contu ..zero…data de 28 sun ..imi raspunde o femeie..da numele etc nu e nimic in cont..am inceput sa ii zic…sunati luni dupa ora 13…sun..normal ca raspunde altcv…din PERSONALUL BANCII CEC BANK BRASOV….ma tot duce cu zaharelul…Daca ii dau in judecata rezolv ceva? ast un raspuns..Sincer nu mai bag in viata mea bani in banca…azi 4 februarie la o luna id de la cerere si nu mi-am primit banii..apoi daca bagam 1 miliard ce faceam…nu sunt seriosi isi bat joc de noi…eu i-as da in judecata da nu stiu se merita..nu imi place isi bate joc de mine….eu care am crezut o banca seriosa.da ne duce cu zaharelul..da ne duce…

 31. https://www.cec.ro/home/retea-cec-bank/retea-unitati.aspx am sunat la cec in constanta pe strada eliberari nr 24 pentru o inferomatie de credit pentru societate.Si domnisoara de la capatul firului cred ca era in pauza ori nu avea chef de discutii.Mi-a zis ca daca doresc credit de la ei trebuie sa mut toate conturile firmei la ei si dupa ce rulez bani la ei (adica sa platesc comisionae etc..) dupa 6 luni poate sa ne spuna daca putem lua credit sau nu.I-am explicat coanei ca nu exista asa ceva si la sfarist mi-a zis sa nu mai citesc pe forumuri si mi-a dat eject.Am vrut sa ma duc la banca sa vad cine se poarta asa de bine cu clineti dar ma gandeam ca poate are copii etc si nu are ea multa minte….de vorbeste asa cu clienti.