oboseala

Nu stiu exact care-i faza, da’ tind sa cred ca in ultima vreme am o problema serioasa vizavi de somn. Una ca am cam devenit pasare de noapte si a doua, nu mai pot sa dorm la fel de mult ca inainte. Am inceput sa ma impac bine cu maximum sase ore de somn, desi cinci sint la fel de suficiente. Asta n-ar fi cine stie ce problema, adevarata problema tine de altceva: imi ia cite o ora sau chiar doua pina adorm, chestie foarte nasoala in contextul in care inainte imi trebuia doar jumate de ora.

In alta ordine de idei, am o scumpa de intrebare care ma framinta de vreo trei saptamini incoace: unde se poate iesi din Bucuresti, intr-un weekend, cu bani cit mai putini? I mean the whole weekend si nu, nu la Baneasa, la picnic. Asta asa, ca sa fie in ton cu oboseala, ca uneori mai trebuie si relaxare.

1 comentariu

  1. Eu am cautat acum ceva vreme un camping undeva pe la Snagov si nu am gasit. Am ales Muntele Rosu, am stat la casute. E foarte ieftin (cred ca a fost 400k casuta/noapte), zona e frumoasa (au interzis camparea) si mancarea e buna.