ochii

Din ciclul c-asa-i vorba pe la noi, la relatii cu clientii, astazi service-ul eMag.ro. Testez doua microfoane pe laptop, in ideea de a vedea in ce masura se poate face o transmisie live cu ele. De auzit, se aude, dar foarte incet. Nasol moment, imi zic. Rascolesc toate setarile audio din calculator, la fel. Bai, ce naiba? Solutie de moment: sunat la service, poate ei au vreo idee si eu nu stiu.

– Buna ziua, va deranjez si eu citeva minute. Am un laptop cumparat de la eMag acum vreo luna jumate – doua si as avea o oarecare mica problema…
– Aha, bun. Sa nu-mi spuneti ca va dor ochii de la stat prea mult in fata monitorului!

Mda… Comentarii? :))

PS: Cit despre problema respectiva, nu trebuia nici sa reinstalez driverele placii de sunet, cum am fost sfatuit, nici sa duc laptopul in service. Problema era mai simpla: amplificarea microfoanelor care trec prin laptop… tine de microfoane. Ca la serviciile de dating: chestii de incompatibilitate.

5 comentarii

 1. aveai activat si mic boost din volume control si tot se auzea incet?

 2. da. in schimb, am testat un microfon din ala, jalnic, de calculator, vechi de citiva ani si a mers. am impresia ca e tine de alimenarea microfonului, laptopul nu are de unde sa ii dea enough power :)

 3. LOOOOL … vezi … de aia imi iau eu ochelari … sa fiu mai sexy ….

  ia ba un monitor de la radio :) ca de aia le-ai cumparat … si zi`mi ce sa instalez eu aici :))

 4. microfon &#$%&^$#$&$^$^#$*@%(^)%$^(%$*%@)#$@ ca m-ai bruiat ;))

 5. Despre ce comert electronic vorbim, cand liderul de piata, http://www.emag.ro, foloseste doua firme ca sa poata da tepe in liniste?! Am un prieten care a lucrat acolo si a plecat satul sa-i tot mute cartea de munca de pe o firma pe asta pentru aranjamentele lor interne. Teparii au o firma Emag International care detine situl http://www.emag.ro, ca sa fie totul curat si sa gaseasca niste fraieri de afara care sa il cumpere ca bun si o firma Dante International pe care isi tot plimba angajatii, nu platesc taxele si impozitele la stat (da, evaziune fiscala se cheama) si dau tepe la furnizorii mai mici de care nu au nevoie.
  Iata si exemple de tepe, doar cateva …
  http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000133032
  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=303&d=MzAzMDAwMDAwMDAwNDQ0MDc*