Omul de litere Adrian Năstase, înjurând ca un birjar

Fostul puşcăriaş Adrian Năstase îl înjură pe Radu Banciu:

Bă, jigodie, de patru ani, mă insulţi şi îmi jigneşti familia – soţia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceauşescu. Probabil că ai pitici pe creier. Încearcă, bă, şi cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, in viaţă ca să mă judeci pe mine şi pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Şi acum te ţine Oancea pe post de maimuţă la televizor în fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide şi o verşi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numeşti tu jurnalism? Bă, intre tine şi Tapălagă, îl aleg întotdeauna pe Tapălagă. El, cel puţin, o iubeşte sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urăsti pe toţi

De aici, în caz că dispare articolul de pe blogul lui Năstase.

Se pare că, în PSD, e la modă să înjuri, în ultima vreme. Ioan Rus îi înjură pe românii din străinătate şi îşi cere scuze ca Mirel Palada, după ce i-a făcut porci pe ziarişti, Tăriceanu îi înjura acum vreo cîteva luni pe acelaşi principiu, doar Năstase rămăsese “nepătat,” acest monument de cultură al României.

adrian-nastase

5 comentarii

 1. 2 chestii vreau sa remarc:
  1. “De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.” – Bombonel recunoaște că e stârv.
  2. “Trăiesti intr-o hazna si te te hrănesti de acolo.” – stârvul de mai sus se află în hazna.

 2. Poate era beat…

 3. I-am lăsat si eu un comentariu dar se pare ca le aprobă doar pe cele pozitive.

 4. Vad ca s-a dat liber la injurat. Asadar:

  Pe ei! Pe mama lor!

 5. Buna ziua,
  “De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.”
  Ha, ha, ha. Si eu care imi inchipuiam ca tara a ajuns asa din cauza politicienilor ca musiu Nastase, care au supt cu zece guri bugetul. Lasand la o parte acuzele, constat ca marele om de litere Nastase a ajuns sa vorbeasca precum ultimul aurolac din targ. Ce-a fost si ce-a ajuns. Penibil.