Pentru cei care mă citesc în feedreader…

…adică aproximativ 1.200 de oameni, adresez următoarea recomandare: aruncaţi un ochi pe blog, deasupra logo-ului, unde există un mare banner verde. Daţi click pe el şi completaţi chestionarul. Nu vă ia mai mult de trei minute. Dacă tot şi-a dat silinţa Ionuţ Oprea să realizeze un studiu complex pe marginea audienţei blogurilor româneşti, ar fi interesant de ştiut şi rezultatele, nu?

Mă rog, mai ales pentru mine, care am devenit foarte curios în legătură cu profilul cititorului acestui blog. Mulţumesc anticipat.

15 comentarii

 1. Foarte tare ideea cu acest chestionar. Dacă se putea alege totuşi o axă de culori mai friendly… mie unul mi se pare cam obositoare. Nah, poate am eu probleme :D

 2. nu functioneaza “pagina urmatoare” !

 3. Si noi suntem curiosi de rezultate. Sper ca vei avea amabilitatea sa le impartasesti :)

 4. Foarte interesant chestionarul! Ar fi super un site care sa prezinte aceste rezultate intr-o forma care sa permita filtrarea pana la nivel de blog. Chiar sunt super curios cum arata profilul vizitatorilor primelor 50 de blog-uri din Romania.

 5. la primele 3 intrebari raspunsul meu nu e inclus printre variante… si, boala atator creatori de sondaje, nu exista ‘other’. promitator…

 6. Mai. Eu o sa mor prost. Am vazut cererea asta si la vali, arhi, visurat si altii.
  Insa banerul ala nu l-am prins decit o data si atunci chiar nu aveam timp sa scriu ceva. Am FF 2.0.0.20 si toate ad-blockurile sint disabled de ceva vreme. Si tot nu vad banerul ala. De ce nu se oate pune un link in articol ?
  Si curiozitate: daca il completez o data, va fi valabil doar pentru blogul tau ? Ideea e ca nu am chef sa scriu de zece ori acelasi lucru pentru fiecare care a cerut sa facem testul.

  • pfff… nuj’ care-i treaba, eu am adblock si nu-mi vad niciodata bannerele, noroc ca mai folosesc IE Tab cind optimizez CSS-urile pentru IE 6.
   in principiu, desi intrebarile sint aceleasi, raspunsurile bifate sint, cel putin teoretic, valabile pentru demograficele blogului meu. un link ar fi asta. Acu’… nu stiu daca, odata completat la altii, nu ar trebui ca Ionut sa calculeze si procentajul celor care au completat de mai multe ori, la mai multi. In fine, faci cum crezi, nu oblig pe nimeni sa completeze :)

 7. e suficient daca l-am completat si pe alte bloguri?

 8. Salut, incerc sa va raspund tuturor.

  Dany, Andrei: multumim pentru apreciere.

  Mihai: daca nu functioneaza Pagina urmatoare, inseamna ca ai uitat sa raspunzi la cel putin o intrebare. Cauta randul scris cu rosu si vei gasi intrebarea pe care ai ratat-o. Desi probabil deja ai gasit-o sau ai lasat-o balta.

  Jen: Nu putem cuprinde orice varianta de raspuns i-ar putea trece prin minte cuiva, insa variantele oferite de noi acopera destul de bine orice varianta intermediara (te poti hotari la una din ele, chiar daca raspunsul tau da cu virgula)

  Jules: Incearca sa iti stergi cookie-urile sau sa folosesti alt browser. Merge si in IE, si chiar in Chrome.

  Jules, popescul, Alex: completati cu incredere si aici, e mai important profilul fiecarui blog decat informatiile pe care le agregam per total.

 9. PS: Alex, pe tine te-am mentionat ca sa tii minte sa le spui cititorilor tai, nu ca sa-l completezi :P Sa nu se inteleaga altceva:)

 10. Un tip de profil daca vrei :-) sint abonat prin email, daca ma intereseaza vreunul dintre subiecte, il citesc direct pe blog si ma uit si la comentarii, comentez daca am vreo opinie pe subiect.