HTC One M8, în magazine de mîine (preţ retail şi operatori)

HTC One M8 va fi disponibil în magazine începînd de mîine, la o zi de la lansarea oficială în România. Mai jos, informaţii despre preţ. În mare, cam asta ar fi ştirea după evenimentul de azi, disponibilitatea – imediat, lucru care nu s-a întîmplat niciodată pînă acum. Altfel, HTC One M8, pentru versiunea de 16 GB “Grey” are un preţ, pe site-ul eMag, de 3.049 lei, iar versiunea de 16 GB “Silver” e la preţul de 3.099 lei.

htc-one-m8-2014

La Orange, preţul la abonament e de la 259 euro cu cel de 44 de euro, iar “la liber” costă 599 euro. Deocamdată, nu l-am văzut nici pe site-ul Vodafone, nici pe site-ul Cosmote (cel mai probabil, nu au actualizat stocul), dar presupun că modelele vor intra la preţuri similare, la abonamente similare.

Nu l-am fotografiat din cauză că pozele nu-i fac cinste. Există materialele de PR şi există suficiente fotografii făcute după lansarea de pe 25 martie, încît n-avea sens să mai fac şi eu o serie. Ce pot spune însă e că telefonul arată extraordinar de bine, sunetul e mult mai bun, ecranul este excelent şi, din nou, designul e impecabil. În realitate, arată mult mai bine decît în orice fotografie veţi vedea pe net. Cred că e primul caz în care textul de PR nu reuşeşte să explice cît de bine e desenat HTC One M8.

htc-one-m8

Dacă aveţi drum prin vreun magazin, fie de retailer, fie de operator, puneţi mîna pe el. Este, vorba unui amic, de senzaţie. Dacă, anul ăsta, camera UltraPixel e, în sfîrşit, decentă, atunci HTC One M8 e, probabil, cel mai bun smartphone de pe piaţă. Asta însă rămîne de văzut, cînd voi fi apucat să testez unul.

Detalii despre noul HTC One M8 am scris la data lansării internaţionale.

1 comentariu

  1. Salut. Am gasit blog-ul tau la treaba cu logo-ul de la logan dar ideea e ca ar trebui sa mai verifici putin articolele sa incerci sa scrii cu â in loc de î acolo unde este cazul si sa renunti la diacritice. Multa bafta