ProSport o pune de-o nouă relansare

Ce scria Mihăileanu acu’ aproape o lună în a doua jumătate a acestui text? Cumva că se pune de-o relansare ProSport? Ba să-mi fie cu pardon, am anunţat încă de pe 13 februarie. Ei bine, se pare că n-a fost tocmai martie, ci că relansarea se face peste cîteva zile. Pe 18 februarie, mai exact. Rămîne de verificat şi partea cu tabloidizarea.

sigle-prosport.gif

Ei bine, uite ştire la gazetă. Să nu uit, ziarul se întoarce la sigla veche. Totuşi, eu tind să cred că o să existe o restilizare [via Dan] – EDIT: da, vedeţi poza asta, că doar nu degeaba e în acelaşi trust cu ZF-ul. Şi încă o chestie, apropo de tabloidizarea de mai sus şi de ştirea de la gazetă, luaţi de cetiţi bucăţica asta:

ProSport, ziar editat de PubliMedia International, se relansează, pe 18 februarie, într-o nouă formulă grafică şi editorială. […] Dan Filoti, redactorul-şef al cotidianului, spune că schimbările de layout şi conţinut nu sunt radicale, ci vizează crearea unui ziar modern, dinamic, în care va creşte rolul imaginii, iar stilul de scriitură este simplu.

Ce înţelegem noi de aici? Păi… imagini mai mari? Scriitură simplă? Sună a Libertatea sau doar mi se pare?

1 comentariu

  1. Mie imi suna mai repede a Gazeta Sporturilor!!!