Știi că la PSD e disperare când…

…partidul aduce câteva sute de oameni, cu autocarele, pentru a ține sus pancarte cu numele PSD la parada de 1 Decembrie. Serios, nu există o chestie mai tristă la o manifestare de ziua națională decât partidul de guvernământ aducându-și oamenii să le țină sus numele.

Uitați-vă la oamenii ăștia din fotografia lui Octav Ganea, de la Inquam Photos, și spuneți-mi ce vedeți în ea. Eu văd oameni triști, aduși cu forța, orice numai mândri că sunt români nu.

Iată “suveranitatea” poporului român, trâmbițată de Liviu Dragnea, în toată splendoarea ei. Practicile comuniste, iată, n-au murit. Sincer, nu știu ce ar trebui să simt: scârbă față de Dragnea sau milă față de oamenii ăștia.

Mai lipsea să mimeze exaltarea, ca-n Coreea de Nord, și-un dans sincron ca de 23 august. Decizie politică mai neinspirată ca asta rar mi-a fost dat să văd. Nici în cele mai tulburi vremuri ale PSD un lider din trecutul partidului nu cred că ar fi făcut asta.

La mulți ani, tovarăși!

3 comentarii

  1. In momentul in care aduci cu greu,
    cateva sute, nu de simpatizanti, ci de cotizanti si asistati, tu partid majoritar, ai o problema. Iar daca trebuie sa-i aduci cu autocarele, adica cu liste si promisiuni, atunci problema e mai acuta. Se pare ca asistam la faza de crepuscul al PSD.

  2. @Florin: Doamne ajuta’, așa sa fie.

  3. Deaorece Jandarmeria a avut filtre pentru a preveni eventualele manifestatii trebuie intrebata de ce a permis unora sa intre cu materiale de propaganda. Daca am face sesizari catre Jandarmerie mai multi poate ar baga la cap ca nu mai sunt in comunism !!!