V-aţi săturat de Antena 3 şi România TV? Iată ce să faceţi

Am pus textul de mai jos, aseară, pe Facebook, îl reiau şi aici uşor editat. Haideţi să vă dau o idee, dacă tot ne plîngem de Antena 3 şi RTV.

Cumpăraţi careva un domeniu gen brandssupportingcorruption.com şi faceţi o listă cu toate multinaţionalele şi brandurile lor care au reclame la televiziunile dubioase.

Băgaţi un text bun, în engleză, în care explicaţi exact care-i treaba cu ordonanţele penale, să fie clar pentru toată lumea, şi puneţi-l pe site.

Faceţi o listă cu linkurile paginilor de Facebook locale şi internaţionale ale multinaţionalelor şi brandurilor lor.

Luaţi linkul (site-ul de care ziceam mai sus) şi rugaţi-i pe cei din grupurile cu mii de oameni (inclusiv Utopia, Autobaza şi care-or mai fi, că eu nu-s parte din ele) să-şi îndemne membrii să inunde paginile de Facebook ale brandurilor din lista creată, să posteze cât mai mulţi acelaşi link în comentariile ultimelor cinci-zece postări şi la fiecare postare nouă.

Cînd se strîng mii de comentarii pe cît mai multe pagini, băgaţi nişte screenshot-uri, updataţi site-ul şi trimiteţi linkurile către Mashable şi AdAge, că pe astea două le citesc toţi ăia din social media şi advertising.

De acolo, se vor duce către toate marile publicaţii, de la Guardian şi pînă la New York Times. Şi vedeţi atunci ce se întîmplă.

La nivel local, degeaba ne plîngem pe Facebook de unii sau alţii, cu poze cu logo-uri, că nu vrea nici un marketing manager să-şi asume retragerea publicităţii.

Pînă nu ajunge un protest de genul ăsta direct la headquarters, vă chinuiţi degeaba.

Ideea e gratis, că mie mi-e lene.

6 comentarii

 1. Ai început și tu ca SJW din vest. Nu ne convine ce zice cineva, hai să facem tot posibilul să-l distrugem. Libertatea de expresie nu trebuie limitată în nici un context. Vrei să distrugi televiziunile respective fă-ți televiziune și câștigă publicul cu contraargumente care să rezoneze cu problemele lor.
  Boicotul este cea mai lașă formă de protest!

 2. Mai simplu ar fi sa folosesti telecomanda!
  Sau tu te gandesti si la ceilalti? Stii bancul despre cainele care moare de de drum lung…….nu?

 3. Eu nu sunt de acord cu actiunea asta extrema. Exact ca aia care striga cine nu e cu noi e impotriva noastra. Au si ei parerea lor. Cu cat mai multe opinii cu atat mai transparent este adevarul. Se vede ca sunteti tineri si ca nu va amintiti nimic din comunism. O singura televiziune si sa spuna doar ce ne place noua!

 4. @admin-ai uitat sa mentionezi celebra: La puscarie! Vrem inchisori nu legea raspunderii magistratilor!

 5. Propunerea ta, Alex, mi se pare logica si de bun simt.
  Domnilor de mai sus le transmit ca, ce se intampla la Antena 3 si Romania TV, intrece orice masura si nu mai are demult legatura cu libera exprimare. Ce fac ei acolo se cheama apologia infractiunii.
  Nu cred ca inversunarea cu care cele doua posturi tv mint, dezinformeaza, manipuleaza si apara niste proiecte de lege menite sa incurajeze coruptia din administratia publica si sa albeasca demnitarii certati cu legea, corespunde codului etic si valorilor imbratisate de companiile care platesc sa isi faca reclama la cele doua televiziuni.