raspunsuri la comentarii

Ieri am primit doua comentarii care m-au lasat masca. Trebuie sa raspund altfel, ca in mod normal nu cred ca tine. Primul comentariu:

Gabriela Cristea: Doamne ajuta! E interesanta ideea cu ceaiul da… poti sa te delectezi cu o lectura religioasa, eventual sa te bucuri de momente unice de liniste sufleteasca. As vrea pe langa asta sa va spun ca sunt in cautarea unui post liber la libraria dumneavoastra. Ideea de a lucra in acest cadru ce creeaza un mediu prielnic lecturii m-ar bucura foarte mult. Daca e posibil acest lucru, astept un raspuns pe ID-ul de mail atasat mai sus. Multumesc foarte mult! O zi plina de liniste!

si al doilea:

N.P.: Cred ca am recunoscut exigentul jurnalist cu experienta si profesionist pe deasupra, la care refreai mai inainte. Daca intr-adevar e faimosu` Susai (si daca nu e el, retractez de pe acu` tot ce scriu), pai…cred ca avem opinii diferite. E bine ca vezi doar profesionismul din el (pe care eu nu prea il vad – ma rog, nu are relevanta, oricum), si nu vezi si pupincurismul de care e caracterizat. Afara de “ce de EU”, nu am vazut nimic in omu` asta. Si atata slugarnicie fata de toti cei care au prins un fotoliu de patru ani, nu am vazut la nici un personagiu de pe scena ieseana, in care ma invart (nu doar presa). Oricum, cu proxima ocazie, intreaba-l cum e cu dezglodarea papucilor unei nobile domnitze de pe la Bucale, in timp ce Baselu` vizita targul iesilor… (daca e el, intr-adevar).

Si acum raspunsurile:
1. Nu am nici o legatura cu Libraria Vasiliada, iar cu ceainaria nici atit. Am intrat o singura data, am facut poze, am plecat, sper sa mai trec vreodata, dar nici prin cap nu-mi tuna sa ma delectez cu vreo lectura religioasa. Mai ales ca nu am tangente cu religia, ci mai degraba sint paralel cu ea. Pentru mine, exista doar la nivel de teorie.
2. Habar n-am cine e Susai (am auzit numele, da’ nu stiu in ce context) si nici nu stiu sa fi scris vreodata de el. Plus: nu stiu la care text a fost postat comentariul asta, pentru ca mie mi-l arata la… Profil. Care pagina are inchise comentariile si nici formular pe pagina nu exista, ca sa nu mai povestesc despre lipsa afisarii comentariilor. Se poate, eventual, sa mi se precizeze despre ce text era vorba? Multumesc.

3 comentarii

 1. sa te fi confundat cu radio erevan?
  (sau te-ai ramolitara, frate, si nu mai stii ce scrii?)

 2. of of of… imbatrinesc, bre :))

 3. vreo aluzie la:
  “Surisul fetei din tramvai
  M-a fermecat definitiv
  Am inc-o drama la activ
  Exact ca domnul Ion Susai.”?