RDS confirma: au luat CZone Militari

Dupa ce a facut ditamai gafa astazi, Alexandru Guguasa a dres busuiocul cit a putut de bine. In numarul de azi al EVZ se confirma: RDS a cumparat CZone Militari. Recunoaste chiar Alexandru Oprea, directorul general al RDS. Totusi, nu se spune nimic despre suma tranzactiei.

Am achizitionat recent reteaua CZone situata in cartierul Militari. In urmatoarele doua luni, abonatii acestei retele vor fi preluati treptat si trecuti pe infrastructura de fibra optica RCS&RDS“. Alexandru Oprea.

Si ce ziceau cei de la CZone? Ca bloggerii spun prostii? :)). Si uite-asa, s-a facut mult zgomot pentru nimic. Ce era atit de greu sa spuna ca au vindut Militariul celor de la RDS? Heh, uite ca am gasit si raspunsul: le scade credibilitatea in fata viitorilor si chiar si a actualilor clienti. Pentru ca cei mai multi fug de RDS, iar CZone lua net de la concurenta, acum utilizatorii actuali asteapta cu nerabdare sa vada ce se va misca in viitorul foarte apropiat. Asa ca, cel putin asa vad eu lucrurile, exista riscul ca in cazul in care netul sa mearga prost vreo doua zile la rind, multi sa schimbe reteaua de teama ca CZone sa nu fi trecut pe RDS. Si uite de asta, cel mai probabil, s-a ascuns un lucru atit de marunt precum vinzarea unei retele din ditamai cartierul :)). Ma rog, vorba vine marunt.

Promit ca incerc sa aflu cit a dat RDS pe CZone Militari.

8 comentarii

 1. aha … si evz.ro are net de la RDS. ca de asta nu-mi mere mie sa le deschid pagina ;) … firesc, cum ma astept, o urmare a articolului :)

 2. Deja e al 3-4 subiect pe tema asta. Inteleg ca a zis in evenimentul zilei de tine si ca te-a deranjat ca nu a dat sursa in ideea ca nu o sa stie lumea unde sa te gaseasca. Dar din asta ai dat-o in analistul tranzactiei rds-c-zone. Ai prin o idee si gata, nu-i mai dai drumu’. Chiar nu mai sunt si alte subiecte?

 3. Vad ca nu prea iti place sa fii contrazis, de aia nici nu mi-ai postat mesajul de adineaori. Asta este motivul pentru care stai pe bara si nu te angajzeaza nimeni la niciun ziar. Esti mult prea infatuat si plin de propria importanta. Apropo de angajari, eu am lucrat la Libertatea, insa la resurse umane, iar peste o saptamana voi lucra pe acelasi post la trustul lui Patriciu. Sa nu te deranjezi sa depui vreun CV pe acolo.

 4. Gresit Jane, a fost citat, insa se plange ca nu i-a fost publicat si un link catre site. Adica i s-a urcat la cap, nu alta. Vezi si mesajul de mai sus. Cine stie ce mesaj a cenzurat Alex al nostru de a primit un asemena perdaf de la mihai, tipu care se recomanda a fi de la HR.

 5. De aia bagau astia retea de la czone in zona militari anu trecut ca s-o vanda lu rds.
  Cred ca ei sunt principali in chestia aia cu CityNet reteaua aia metropolitana pe tot Bucurestiu si zone adiacente care se tot vehicula.

 6. jane: asta a fost tot. mai postez ceva doar in cazul in care aflu cit a valorat tranzactia.
  mihai: nu stiu ce comentariu, sorry. captcha-ul meu mai are obiceiul sa dea rateuri. pe de alta parte, i don’t give a darn on Libertatea, nu e genul meu de presa. in fine, multumesc de comentariu.

 7. Mihai, sa te trag un pic de maneca. Libertatea nu are HR separat, HR-ul Ringier (sefa Dana Radu) se ocupa de tot ce inseamna aduceri/plecari de oameni in trust. Si acolo lucreaza numai fete, de ceva timp incoace. Believe me! Asa ca eu zic sa te mai uiti o data pe CV inainte sa i-l dai lu Patriciu, cred ca ai o micutza greseala acolo. Friendly advice:)

 8. Salut.
  As dori si eu sa aflu de la voi parerea voastra fata de internetul de la RDS.Si akum sa va zic de ce: au venit la mine o echipa tehnica de la ei , au facut masuratori si au zis ca vreau sa monteze o antena pt internet pe bloc (asta sa intamplat ca in luna martie 2007).Akum au venit niste oameni au montat antena si sau dus.Ma intalnescu cu unul din cei care au montat antena pe scara si il intreb cand dau drumu la net, el a zis ca nu stie ca ei nu se ocupa cu asa ceva, ei numa monteaza antene.Daca stiti careva dintre voi aproximativ in cat timp o sa vina sa dea drumul la interne si ace abonamente au.Pt astia de la noi de pe scara au zis ca ne da net gratis banda de 2 mb din cate am inteles de la seful de scara si 200 E chirie pe luna.La aia 2 mb cu cat o sa scot de pe torente (akum am clicknet de 6mb cu inca 3 vecini si scot cu 450 kb). Va multumesc