reclama pe blog

Ma amuza discutiile din ultima vreme despre reclamele pe bloguri. Sa fim seriosi, pina la urma, singurul care scoate bani dintr-un blog scris in limba romana este Zoso, care are si ditamai traficul. Pai… e simplu: in functie de ce scrii ai si cititori. In functie de numarul de cititori, creste traficul. In functie de trafic iti permiti sa cauti clienti.

Ma gindeam ca fumez ca un turc, mai ales de vreo saptamina incoace, bat un pachet jumate pe zi. Avind in vedere ca foarte curind exista posibilitatea interzicerii reclamelor la tigari cam in tot ce se cheama media, plus bannere stradale, singurul loc de facut reclama la tutun ramine Internetul. Sint fumator de Marlboro, oare pe astia de la Philip Morris nu ii intereseaza macar un barter? :)) Adica… ce naiba? Daca nu imi dau bani, macar patru cartuse de tigari pe luna si le pun banner :p.

Right. Cind o sa ma caute pe mine Philip Morris cu contract de reclama o sa fac blatul pe metrou =)).

12 comentarii

 1. aplica / vinde / castiga :)

 2. Pregateste-te sa faci blatu la metrou :))cine stie de unde sare iepurele…..

 3. lol. ideea tocmai asta e: la metrou nu prea ai acum sa faci blatul :)) ma rog, ar fi o singura varianta, coboritul pe scarile rulante (care urca) de la Romana. did that once :))

 4. Exista o intelegere intre producatorii de tigarete prin care si-au propus sa nu intre pe zona de online. Intelegerea e mai veche si tot ce se poate sa se razgandeasca pe viitor.

  Intre timp, unde pot sa vad si eu ce trafic are Zoso?

  (ps: vezi ca mi-am schimbat layout-ul)

 5. yeah :) much better :D

 6. Nu numai ca “foarte curind exista posibilitatea interzicerii reclamelor la tigari”, ci e chiar o certitudine, incepand cu 1 ian 2007.

 7. În cazul acesta e clar: legea care interzice reclama la tutun ar trebui să includă pe lângă mass-media “clasică” şi pe cea online…

 8. Preventiv adică… pentru că nu se ştie!

 9. Legat de reclama pe blog….Vad ca au trecut vreo 2 ani de cand ai postat articolul. Daca in 2006 te apucai sa scrii de placere acum te apuci sa scrii si ca sa faci bani. Au evoluat mult blogurile…Si, da, de ce nu reclama la blog?

  Reclama la blog este ceea ce fac si eu acum. Las un comment, si adresa blogului meu. De fapt toti blogeri fac reclama la blogul lor constienti sau nu de acest lucru.

 10. Nu s-a mai scris de ceva vreme pe aici :P

 11. eu pe blogu meu am 10 parteneri fabricanti de tigari , am acas cartuse intregi de tigari ,dar pacat ca nu fumez =))

 12. de acord cu prospaturi …