Magia sărbătorilor şi lumina marilor reduceri de Paşte, la eMag

N-am putut să mă abţin, trebuia să fac şi gluma asta cu lumina sărbătorilor şi magia reducerilor. Sau invers, mă rog. Cert e că de azi şi până poimâine, eMag are o campanie de reduceri de Paşti. Din ce am văzut pe la alţii, pentru comenzile înregistrate pe site, se oferă un card-cadou cu 10% din valoarea lor sau 15% dacă comanda e plasată prin aplicaţia de mobil.

reduceri-paste

În altă ordine de idei, nu ştiu cum se deschide site-ul la alţii, dar la mine s-a deschis cu ofertele la tablete. De exemplu, iPad Air e la preţul de 1.600 lei (cel fără 4G), redus cu 700 lei şi la care se oferă card cadou de 160 lei. Totuşi, cred că oferta la iPad mini cu display Retina e mai bună – costă tot 1.600 lei, dar are 32 în loc de 16 GB şi reducerea e de 1.200 lei, la care se adaugă, desigur, cardul-cadou de 160 lei.

Merită să aruncaţi un ochi şi pe la televizoare (multe reduceri cu 25-30%) şi aparate foto – am văzut un DSLR Nikon D5300 redus cu 33%. Mai sunt nişte reduceri bune la frigidere şi la maşini de spălat, dacă tentează pe cineva şi, pentru hipsterul din tine, observ că eMag au început să vândă inclusiv Converşi.

Ca să nu uit, foarte recent, eMag au introdus şi categoria Fashion, care se deschide, evident, cu îmbrăcămintea pentru femei. Toate produsele pentru bărbaţi, pe categorii, le găsiţi aici. Din ce am apucat să mă uit pe diagonală, găsiţi produse Lacoste şi Celio, asta ca să pomenesc şi nişte branduri.

În plus, eMag vinde, mai nou, şi accesorii, de exemplu ceasuri, iar unele sunt chiar frumoase (eu am vreo cinci, un CK Jeans, un Tissot, un Timex şi-un USPA, că arata bine, ultimele două cumpărate de la Fashion Days acum vreo doi ani, dar port un Casio electronic – deh, hipster! -că e mai comod). Altfel, portofele, curele, şepci, cravate, butoni, papioane, mănuşi, ochelari, rucsacuri, tot tacâmul.

Spor la cumpărături!

(Foto: Shutterstock)

1 comentariu

  1. Da-mi voie, ca in loc de comentariu sa-ti urez un Paste fericit. Multa sanatate, fericire si noroc.
    Si daca tot este a doua zi de Paste, Hristos a inviat!