Cum ar arăta o bătaie pe tigăi la reduceri… online?

Poporul român e fascinant, mai ales cînd se mai lansează cîte-un supermarket şi bagă reduceri la tigăi. Pentru că, pînă la urmă, niciodată n-ai destule tigăi în casă. Pot înţelege un bărbat care cumpără o tigaie în plus, să fie, că nu ştii niciodată cum intră un hoţ peste tine şi ai avea nevoie de una la îndemînă. În cazul femeilor, la cîte tigăi poţi găti în acelaşi timp?

reduceri-tigai

 

Din cînd în cînd, mă mai uit la promoţii săptămînii, la eMag, şi mi-am adus aminte de tigăi văzînd reduceri la articole pentru bucătărie. La tigăi şi oale Tefal, pînă la 50% reducere. Ceea ce, evident, mă face să mă-ntreb cum arată o bătaie pe tigăile vîndute online. Mira-m-aş să pice site-ul, totuşi. Dar chiar sînt curios de vînzările pe care le vor avea.

În altă ordine de idei, mai e o ofertă de 25% reducere la sticla Luminarc, eu sînt fan cînd vine vorba de pahare şi, mai ales, scrumiere (pe care, apropo, nu le au pe site, în cazul în care eraţi interesaţi.)

Altfel, reduceri de pînă la 40% la aspiratoare şi fiare de călcat şi o ofertă back-to-school de la HP: cumperi un produs şi primeşti 30% reducere la al doilea, dacă te hotărăşti că ai nevoie de el.

Spor la cumpărături.

PS: Articolul conţine link-uri afiliate. Mda, ştiu, am scris despre tigăi, meh. Pe de altă parte, ar fi interesant să vezi oameni cu tigăi în mînă ieşind în stradă, la un protest împotriva lui Ponta. Sper că nu dau idei…

(Foto: Shutterstock)

2 comentarii

  1. Tigaile sunt cele mai importante. Sunt ca masinile, de colectie.

  2. Pe crtiteriul “ce-i in mana nu-i minciuna” romanii vor prefera intotdeauna magazinele reale. De pe net romanul va cumpara numai atunci cand o sa se lase pacalit de falsele promotii