Relansare Gândul

Cică ziarul lui CTP se relansează în toamna asta, cu CTP în simplul rol de editorialist. Mă rog, funcţia e ceva mai complicată, chestii cu directorat editorial şi altele de genul, da’ atribuţiile sînt cam aceleaşi :)). Oricum, ca idee, cică noul Gândul o să aibă 48 de pagini, ceea ce e extrem de mult pentru un cotidian, în condiţiile în care 1. nu prea există oameni, 2. nu prea există suficientă informaţie (deşi asta e discutabilă), 3. cititorii preferă Libertatea: uşurel şi subţirel.

Mno, om trăi şi om vedea.

LATER EDIT: Ce mai ştiam şi am uitat să precizez e că, zice-se, se caută redactor şef pentru noua variantă. Nu de alta, da’ cică Adrian Sîrbu e cam şucărit pe ce se întîmplă la Gândul adjunct pentru partea de imagine. Şi cică nici 48 de pagini n-or să fie, da’ relansarea e confirmată, asta-i clar.

5 comentarii

 1. se mai lanseaza astia de 1000 de ori si tot o porcarie de ziar iese

 2. incep sa ma amuz :)

  iar vor vopsi peretii :)

 3. nu e mah adevarat nimic, iti spun din surse de prim rang. nu mai veni cu zvonuri tamoite, degraba cautatoare de trafic, ca nu`i cazul. Pentru informarea ta privata, iata un statement al cuiva din managementul…”individul e cam pe langa.
  nu se cauta redactor sef, se cauta un adjunct pentru partea de imagine.
  ctp va fi in continuare director, numai daca nu va mai vrea el, nu va mai fi. dar cum il stiu eu, vrea. nu vor fi 48 de pagini, practic nici nu se poate cain forma dorita sa fie 48″
  asadar, e o tampenia cap coada. Acuma hai zi ca de fapt nu e vorba despre gandul, ci despre Libertatea

 4. eu am dat-o ca zvon, nu ca pe ceva sigur. e cu “cică” in fata :P
  oricum, multam de info

 5. un ziar nu rau, dar tinut prizonier de cei 3-4 sau 5 (cati o fi avand) redactori sefi. din care nici unul nu stie sa faca un ziar cu fatza la cititor. ma tem ca sarbu mai arunca odata pe geam cateva valize cu bani.