Relansare site HotNews.ro

Pentru cine n-a apucat să intre azi pe site, HotNews.ro e complet schimbat. Eu, unul, ştiu cum urma să arate de vreo trei săptămîni, deci nu găsesc nimic nou.

În schimb, îmi place noul layout şi se vede cît de mare e schimbarea. De altfel, există şi o oarecare restructurare, pe cîteva domenii principale, marcate fiecare cu cîte o culoare anume: Actualitate (albastru), Economie (roşu închis), Sport (verde) şi Life (mov). Totodată, au fost separate articolele scrise de angajaţii HotNews.ro de cele preluate din ziare şi a apărut o secţiune cu “Ştiri de ultima oră”, pe coloana din dreapta.

Nu în ultimul rînd, să precizez că noul layout este creat de Nadir Yusuf, acelaşi care s-a ocupat şi de layout-ul de la Cotidianul. Iar la final, fireşte, sînt curios de ce zice lumea. Nu de alta, da’ mie îmi place cum a ieşit. Are, în sfîrşit, un aer serios şi chiar seamănă cu un site de ştiri.

Later edit: O scurtă prezentare a noii platforme, scrisă de cineva din redacţie, se găseşte aici. E cam trasă de păr şi se cam bat cîmpii cu graţie în prima parte… da’ nah, măcar bucata din mijloc explică ce schimbări au apărut.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

8 comentarii

  1. Site-ul arata ok dar la capitolul functionalitati mai au mult de lucru. Nici macar nu si-au testat serviciul de cautare inainte sa il lanseze la apa 😉

  2. sint convins ca mai exista o caruta de bug-uri. de altfel, din cite stiu, site-ul ar fi trebuit relansat de vreo trei saptamini si taman asta faceau: cautau sa repare bug-uri.
    in fine, mie imi place ca structura si design. de restul… nu comentez :))