Viitor de aur țara noastră are. Trei slugi înlocuite cu trei lachei

Marea remaniere s-a întâmplat. Tudose a zburat trei slugi ale lui Dragnea și le-a înlocuit cu alte trei slugi ale lui Dragnea. Iată, prin urmare, noile adiții în materie de incompetență:

  • în locul slugii lui Dragnea, la ministerul Dezvoltării vine altă slugă a lui Dragnea, Paul Stănescu, baron de Olt. Bine, ar mai fi amendamentul ăsta: “Paul Stănescu e considerat unul dintre cei mai duri baroni din PSD, cu o influență majoră la nivel central. El l-a ajutat pe Liviu Dragnea, alături de alți lideri PSD din sud, să preia șefia partidului. Între timp însă, relațiile Stănescu – Dragnea s-au răcit în ultimele luni, potrivit mai multor surse din partid. (…) [J]udețul Olt a primit în această vară cei mai mulți bani de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (faza 2).” Adică, mă scuzați, sanchi
  • la Transporturi, sluga lui Dragnea a fost înlocuită cu sluga lui Mazăre, Felix Stroe, fost șef la RAJA, adică băieții de la “Apa și gunoiul”. El zice că a avut doar conflicte cu Mazăre și cu Nicușor Constantinescu, dar… “potrivit info sud est, din 2003, de la începutul activității în cadrul RAJA, și până în prezent, Felix Stroe a devenit acționar în încă șase societăți și a achiziționat mai multe terenuri, cu suprafețe semnificative.
  • la Fonduri Europene, sluga lui Dragnea a fost înlocuită cu altă slugă, Marius Nica, “o prezență publică extrem de discretă, a absolvit Academia Națională de Informații a SRI în 2003. El a lucrat apoi în Ministerul Apărării, ocupându-se de prelucrare, analiză și sinteză a informațiilor, a fost manager pentru recrutarea de personal și responsabil cu managementul de risc.” Secuuu!!!

Înainte, către culmile progresului… partidului!

Serios, nu cred că a existat vreo lipsă mai mare de oameni competenți – că e oximoron “pesedist integru” – în PSD, nu ca acum.

(Foto: Octav Ganea, Inquam)